Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Avril Lavigne

Nakon što su joj zdravstveni problemi stavili karijeru na čekanje, pjevačica Avril Lavigne najavila je povratak. Potpisala je ugovor s BMG-om preko kojeg bi krajem ove godine trebala objaviti novi, šesti po redu, studijski album.

Bit će to nasljednik albuma "Avril Lavigne" iz 2013. u kojem je bi se pjevačica trebala vratiti korijenima: Prihvatila sam izazov kao kantautorica, htjela sam pisati o temama kojima se dosad nisam približavala. Mnoge pjesme govore o životu. Toliko mi se toga dogodilo proteklih nekoliko godina, pjesme su došle tako same od sebe. Svaki put sam zgrabila mobitel i snimila melodiju nakon čega sam se bacila na pisanje stihova. Dovršavam rad na nekim pjesmama, a sljedeći korak je da BMG odabere producenta.
Premda je karijeru počela pop-punk glazbom, njen se ukus tijekom godina promijenio: Volim slušati Eda Sheerana i Shawna Mendesa - glazbenike koji se ističu autorskim i vokalnim sposobnostima. Slušam i Billie Holday, Franka Sinatru te jazz glazbu općenito. Kao dijete sam pjevala u crkvama i lokalnim sajmovima pa mislim da su sada ti najraniji utjecaji izašli na površinu.