Blues Corner

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Californisoul

Dana 20. listopada izdavačka kuća Provogue Records objavila je album "Californisoul" doista sjajnog benda Supersonic Blues Machine; oni su sa svojim gostujućim glazbenicima istinski "All Star Band".

jane lee spiritus

Dana 17. studenoga njemačka Ruf Records objavila je drugi studijski album benda Jane Lee Hooker, "Spiritus". No, na mom stolu vlada prava mala ludnica, jer s moje lijeve strane hrpica albuma samo raste, a malo me i ovo predblagdansko vrijeme "pere" i sve skupa prouzročilo je ovakve zaostatke. Nadam se da to ipak neće previše utjecati na promotivni dio ove glazbene priče. Malo sam pratio što se zbiva na ostalim glazbenim portalima i moram priznati da ama baš nitko nije baš previše pozornosti posvetio ovom kvintetu.

Downchild

Još malo pa će biti mjesec dana otkako sam, zahvaljujući radijskom promotoru Ricku Lusheru, dobio album ''Something I've Done''. Naime, izdavačka kuća Linus Entertaiment album je 13. listopada i službeno objavila, no da dalje ne mistificiram, radi se o novom studijskom albumu renomiranog kanadskog blues benda Downchild, jednako poznatog i kao Downchild Blues Band.

steal

Nije prošlo puno vremena, a u mojoj fonoteci osvanula su čak četiri albuma koji su mi dali kompletan uvid u rad Wille & The Bandits, a koji su 21. studenoga trebali nastupiti u zagrebačkoj Tvornici Kulture. Bilo kako bilo, pred vama je osvrt na njihov studijski album "Steal", kojeg je objavila diskografska kuća Jigsaw Records.

little freddie

Fred Eugene Martin pravo je ime pjevača i gitarista Little Freddieja Kinga, kojem je izdavačka kuća MadeWright Records objavila novi album uživo, "You Make My Night". No isto tako, to je drugi album kojeg globalno promovira Proud Papa PR & Publicity, koju vodi Kevin Johnson, a koji je radio radijsku promociju za Delmark Records iz Chicaga.