Radijske emisije

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Blues za vas

NE PROPUSTITE!!! Sretna nova godina! Svi vi koji volite blues podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci, odnosno slušajte radio Križevce putem interneta klikom na link http://144.76.172.23:7028/ i to je to! Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije BLUES ZA VAS, koja je sa Vama u eteru gotovo punih sedam godina.

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje, svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa Radio Križevaca emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima koji vole dobru glazbu. Čak i nakon emisije BLUES ZA VAS i dalje ostajemo u istom tonu, jer tada slijedi BLUESY TEHNICO SHOW, kojeg uređuje realizator tona Vedran Delić. Svojim predanim radom Vedran je dobio svoju stalnu rubiku u emisiji – IZ VEDRANOVE VITRINE u kojoj predstavlja neki od albuma kojeg je odabrao iz svoje vitrine.

Ovoga utorka, 10. siječnja na redu je 300. emisija BLUES ZA VAS, koja će ovaj puta imati svoje posebno izdanje. Naime, večerašnja emisija je i rođendanska, kojom obilježavamo naših 7. godina emitiranja u eteru radio postaje Križevci. U goste nam dolazi i jedan od najboljih  križevačkih DJ-a, koji još uvijek radi i aktivan je... on je Dubravko Vrcelj – Meri. I stoga nema nikakve sumnje da će cijela emisija biti jedan istinski BLUES PARTY. 
Nema nikakvog razloga da ne budete s nama na frekvenciji 96,6 MHz radija Križevci, jer i u večerašnjem terminu očekuje Vas glazba kakvu ste oduvijek željeli slušati i uživati!!!

I zato, ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu Radio Križevaca, na frekvenciji 96,6 MHz emisija BLUES ZA VAS, koju uređuje i vodi Mladen Lončar – Mike.

Još jednom, emisiju BLUES ZA VAS možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta. I na kraju, budite uvjereni da vas očekuje pravi glazbeni užitak!

Čujemo se, bok!
Mladen Lončar – Mike