Naslovnica arrow Najave događaja arrow The Cranberries potvrdili nastup na INmusic festivalu 2012!
Advertisement

Novosti i najave

Petak, 19. Rujan 2014
Četvrtak, 18. Rujan 2014
Srijeda, 17. Rujan 2014
Utorak, 16. Rujan 2014
Ponedjeljak, 15. Rujan 2014

Prijava






Zaboravili ste šifru?
The Cranberries potvrdili nastup na INmusic festivalu 2012!

 
 Jedan od najvažnijih rock bendova posljednja dva desetljeća, The Cranberries, potvrdili su nastup na INmusic festivalu 2012! Ono što ih je proslavilo i dovelo u centar pažnje i vode mainstreama bio je definitivno mega-hit "Zombie" koji je tjednima držao poziciju broj jedan na mnogobrojnim svjetskim glazbenim ljestvicama. U tom momentu postali su, uz U2, jedan od najvažnijih svjetskih rock bendova koji dolaze iz Irske.  

Okupili su se još 1989. pod nazivom The Cranberry Saw Us, da bi kasnije skratili naziv benda jednostavno u The Cranberries. Godine 1993. izdaju debi album Everybody Else Is Doing It, So Why Can't We koji je dobio manju pažnju publike i kritike, no tek ih je izdavanje njihovog drugog albuma No Need To Argue na kojem se nalazi i veliki hit "Zombie" lansirao u zvjezdani mainstream, a album je dosegao dijamantne i platinaste naklade diljem svijeta. Osim mega hita "Zombie", Cranberriesi su autori još niz hit singlova koji već godinama vladaju glazbenim eterom i polako postaju evergreeni, poput Linger, Dreams, Salvation, Animal Instinct, Ode to my Family, Just My Imagination, Promises, When You're Gone, Ridiculous Thoughts... Izdali su 5 albuma, svirali su zajedno sa Rolling Stonesima i i AC/DC na turnejama, a ove godine nas očekuje njihov šesti studijski uradak Roses. Posljednjih godina članovi Cranberriesa bavili su se pojedinačnim projektima, no došlo je vrijeme kada su poželjeli ponovno svirati i snimati zajedno, kako je nedavno obznanila karizmatična pjevačica jedinstvena glasa Dolores O'Riordan.
 
Nakon čitavog desetljeća, The Cranberries se sada vraćaju s novim albumom "Roses" koji će biti objavljen 27. veljače. Album broji jedanaest pjesama, a producirao ih je njihov stari prijatelj i producent Stephen Street koji je poznat po produkciji albuma bendova poput The Smiths, Blur i Kaiser Chiefs. Uz Mando Diao, The Cranberries su drugi potvrđeni izvođači na INmusicu 2012, a publika će pjesme sa novog albuma moći premijerno poslušati na glavnoj pozornici INmusic festivala!
 
Diskografija
 
Everybody Else Is Doing It, So Why Can't We? (1993)
No Need to Argue (1994)
To the Faitful Departed (1996)
Bury the Hatchet (1999)
Wake Up and Smell the Coffee (2001)
Roses (2012)
 

 

Nasumične fotografije iz galerije

Die Hard_2 Joe Bonamassa_28 Limp Bizkit_23 Arctic Monkeys_16 Pozitivni Koncert 2012_17 Mars Festival_12 Igra staklenih perli_13 Sabaton_10 ACDC_6 Steve Lukather_14 Manu Chao_17 Brit Floyd_14 Archie Bronson Outfit_2 Rammstein_26 Wacken Metal Battle_2 Blind Guardian_24 Hocu Pocus_6 U2_4 Kawasaki 3P_5 Rundek Cargo Trio_16 Kiril Dzajkovski_11 Limp Bizkit_18 Caribou_2 Rambo Amadeus_17 Korpiklaani_13 The Jon Spencer Blues Explosion_4 Rammstein_23 Hatebreed_4 Cedell Davis_15 Gibonni_8
Jean Michel Jarre_5 Kawasaki 3p_15 Majke_1 Mak Floss_1 Combichrist_12 Parni valjak_2 The Streets_2 Atmosfera_14 Elemental_14 Guns N Roses_37 Wacken Metal Battle_15 Hemendex_4 Gibonni_8 Combichrist_7 Jack Johnson i Jimmy Cliff_8 Ben Harper_1 Overflow_9 InMusic day 2_41 Dubioza kolektiv_10 Kings of Strings_6 Santana_3 Plavi orkestar_18 Rundek Cargo Trio_5 Mudhoney_21 Dubioza kolektiv_11 Kiril Dzajkovski_8 Igut_2 H20_3 ACDC_20 Foo Fighters_13

Browse SoundGuardian in:

.

Nadolazeći događaji

19.09.2014
Celebrate The 80s & ...
19.09.2014
Xander & The Keys (U...
19.09.2014 - 21.09.2014
STROBOLOBODOBOS - Ps...
19.09.2014 | 22.00
In Memoriam Jimi Hen...
19.09.2014 | 22.00
Sudar titana
19.09.2014 | 22.00
Prti Bee Gee i Bvana
19.09.2014 | 23.00
My Buddy Moose
19.09.2014 | 23.00
Pistolero otvaranje ...
19.09.2014 | 23.00
Laibach
19.09.2014 | 23.00
Twilight Party - Com...

Posljednje komentirano

Svemir objavio novi
(1 komentar)
Tony Lee King - "The
(1 komentar)
Jonathan i Editorsi
(1 komentar)
Balkan kolektiv pred
(1 komentar)
Maksim Mrvica predst
(2 komentara)

Oglasi

.

Preporučujemo AVALON web hosting