Naslovnica arrow Najave događaja arrow The Cranberries potvrdili nastup na INmusic festivalu 2012!
Advertisement

Novosti i najave

Subota, 19. Travanj 2014
Petak, 18. Travanj 2014
Četvrtak, 17. Travanj 2014
Srijeda, 16. Travanj 2014
Utorak, 15. Travanj 2014

Prijava






Zaboravili ste šifru?
The Cranberries potvrdili nastup na INmusic festivalu 2012!

 
 Jedan od najvažnijih rock bendova posljednja dva desetljeća, The Cranberries, potvrdili su nastup na INmusic festivalu 2012! Ono što ih je proslavilo i dovelo u centar pažnje i vode mainstreama bio je definitivno mega-hit "Zombie" koji je tjednima držao poziciju broj jedan na mnogobrojnim svjetskim glazbenim ljestvicama. U tom momentu postali su, uz U2, jedan od najvažnijih svjetskih rock bendova koji dolaze iz Irske.  

Okupili su se još 1989. pod nazivom The Cranberry Saw Us, da bi kasnije skratili naziv benda jednostavno u The Cranberries. Godine 1993. izdaju debi album Everybody Else Is Doing It, So Why Can't We koji je dobio manju pažnju publike i kritike, no tek ih je izdavanje njihovog drugog albuma No Need To Argue na kojem se nalazi i veliki hit "Zombie" lansirao u zvjezdani mainstream, a album je dosegao dijamantne i platinaste naklade diljem svijeta. Osim mega hita "Zombie", Cranberriesi su autori još niz hit singlova koji već godinama vladaju glazbenim eterom i polako postaju evergreeni, poput Linger, Dreams, Salvation, Animal Instinct, Ode to my Family, Just My Imagination, Promises, When You're Gone, Ridiculous Thoughts... Izdali su 5 albuma, svirali su zajedno sa Rolling Stonesima i i AC/DC na turnejama, a ove godine nas očekuje njihov šesti studijski uradak Roses. Posljednjih godina članovi Cranberriesa bavili su se pojedinačnim projektima, no došlo je vrijeme kada su poželjeli ponovno svirati i snimati zajedno, kako je nedavno obznanila karizmatična pjevačica jedinstvena glasa Dolores O'Riordan.
 
Nakon čitavog desetljeća, The Cranberries se sada vraćaju s novim albumom "Roses" koji će biti objavljen 27. veljače. Album broji jedanaest pjesama, a producirao ih je njihov stari prijatelj i producent Stephen Street koji je poznat po produkciji albuma bendova poput The Smiths, Blur i Kaiser Chiefs. Uz Mando Diao, The Cranberries su drugi potvrđeni izvođači na INmusicu 2012, a publika će pjesme sa novog albuma moći premijerno poslušati na glavnoj pozornici INmusic festivala!
 
Diskografija
 
Everybody Else Is Doing It, So Why Can't We? (1993)
No Need to Argue (1994)
To the Faitful Departed (1996)
Bury the Hatchet (1999)
Wake Up and Smell the Coffee (2001)
Roses (2012)
 

 

Nasumične fotografije iz galerije

Coldplay_10 National_2 2Cellos_4 Seal_16 Gotthard_4 Gregorian_10 Pavel_7 Stampedo_4 Eros Ramazzotti_13 Wilco_20 Maya Sar_11 Kreso i kisele kise_3 Oliver_5 New Order_3 Bruce Springsteen_5 Combichrist_18 Let 3_2 Korpiklaani_5 Wacken Metal Battle - finale_3 Solomon Burke_9 Mark Knopfler_11 Pavel_2 Johnny Winter_30 Marcelo_6 Tegan and Sara_8 Moskva_11 Rundek Cargo Trio_12 Jura Stublic_3 Carski ruski balet_23 Eagles_3
The Subways_4 Apocalyptica_3 Kings of Strings_1 The Brakers_4 Kawasak 3p_1 Opca opasnost_4 The Bambi Molesters_18 Sweethead_7 WASP_4 Pet Shop Boys_19 Brkovi_4 Stampedo_5 Indexi i prijatelji_30 Paco De Lucia_8 John Pizzareli_9 U2_21 Gregorian_6 Grinderman_10 Vieux Farka Toure_4 Pozitivni Koncert 2012_17 Oumou Sangare_23 Brkovi_2 Steve Lukather_3 Kud Idijoti_1 The Bambi Molesters_22 Zivo blato_24 Yamato_21 Drago Mlinarec_11 ACDC_25 Djordje Balasevic_21

Browse SoundGuardian in:

.

Nadolazeći događaji

01.04.2014 - 30.04.2014
5. Zagreb Jazz Appre...
19.04.2014
Rokolomotiva
19.04.2014
Long Day
19.04.2014
O2 Underground pres....
19.04.2014
Đubrivo
19.04.2014
Malehookers
19.04.2014 | 20.00
KRYN, E.N.D., TANKER...
19.04.2014 | 21.00
True Widow + Stonebr...
19.04.2014 | 21.00
Naked Vinyls
19.04.2014 | 22.00
Ferzzo & Melodic Tri...

Posljednje komentirano

El Bahattee - "Amen"
(4 komentara)
In Roots - "Na putu.
(1 komentar)
Izvrsna Cassandra Wi
(1 komentar)
Urban & 4 premijerno
(1 komentar)
Johnny Cash - "Out A
(2 komentara)

Oglasi

Advertisement

.

Preporučujemo AVALON web hosting