Naslovnica arrow Najave događaja arrow The Cranberries potvrdili nastup na INmusic festivalu 2012!
Advertisement

Novosti i najave

Subota, 30. Kolovoz 2014
Petak, 29. Kolovoz 2014
Četvrtak, 28. Kolovoz 2014
Srijeda, 27. Kolovoz 2014
Utorak, 26. Kolovoz 2014
Ponedjeljak, 25. Kolovoz 2014

Prijava






Zaboravili ste šifru?
The Cranberries potvrdili nastup na INmusic festivalu 2012!

 
 Jedan od najvažnijih rock bendova posljednja dva desetljeća, The Cranberries, potvrdili su nastup na INmusic festivalu 2012! Ono što ih je proslavilo i dovelo u centar pažnje i vode mainstreama bio je definitivno mega-hit "Zombie" koji je tjednima držao poziciju broj jedan na mnogobrojnim svjetskim glazbenim ljestvicama. U tom momentu postali su, uz U2, jedan od najvažnijih svjetskih rock bendova koji dolaze iz Irske.  

Okupili su se još 1989. pod nazivom The Cranberry Saw Us, da bi kasnije skratili naziv benda jednostavno u The Cranberries. Godine 1993. izdaju debi album Everybody Else Is Doing It, So Why Can't We koji je dobio manju pažnju publike i kritike, no tek ih je izdavanje njihovog drugog albuma No Need To Argue na kojem se nalazi i veliki hit "Zombie" lansirao u zvjezdani mainstream, a album je dosegao dijamantne i platinaste naklade diljem svijeta. Osim mega hita "Zombie", Cranberriesi su autori još niz hit singlova koji već godinama vladaju glazbenim eterom i polako postaju evergreeni, poput Linger, Dreams, Salvation, Animal Instinct, Ode to my Family, Just My Imagination, Promises, When You're Gone, Ridiculous Thoughts... Izdali su 5 albuma, svirali su zajedno sa Rolling Stonesima i i AC/DC na turnejama, a ove godine nas očekuje njihov šesti studijski uradak Roses. Posljednjih godina članovi Cranberriesa bavili su se pojedinačnim projektima, no došlo je vrijeme kada su poželjeli ponovno svirati i snimati zajedno, kako je nedavno obznanila karizmatična pjevačica jedinstvena glasa Dolores O'Riordan.
 
Nakon čitavog desetljeća, The Cranberries se sada vraćaju s novim albumom "Roses" koji će biti objavljen 27. veljače. Album broji jedanaest pjesama, a producirao ih je njihov stari prijatelj i producent Stephen Street koji je poznat po produkciji albuma bendova poput The Smiths, Blur i Kaiser Chiefs. Uz Mando Diao, The Cranberries su drugi potvrđeni izvođači na INmusicu 2012, a publika će pjesme sa novog albuma moći premijerno poslušati na glavnoj pozornici INmusic festivala!
 
Diskografija
 
Everybody Else Is Doing It, So Why Can't We? (1993)
No Need to Argue (1994)
To the Faitful Departed (1996)
Bury the Hatchet (1999)
Wake Up and Smell the Coffee (2001)
Roses (2012)
 

 

Nasumične fotografije iz galerije

Atmosfera_21 Plavi orkestar_21 Atmosfera_16 Aerosmith_21 Jack Johnson i Jimmy Cliff_9 Gogol Bordello_16 Plavi orkestar_6 Femi Kuti_14 Laibach_11 Cedell Davis_10 Lenny Kravitz_25 Femi Kuti_2 Igudesman and Joo_5 Aerosmith_19 Mercury Rev_2 Diana Krall_1 Nadeah_7 Moskva_15 InMusic day 2_1 Indexi i prijatelji_38 Elektricni orgazam_1 Parni valjak_15 Partibrejkers_7 Yann Tiersen_10 Pearl Jam u Oslu_25 NOFX_7 Mark Lanegan_6 ZZ Top_33 Roger Waters_33 Crippled Black Phoenix_9
Rundek Cargo Trio_2 Backstreet Boys_11 Loefler i Kukuruzovic_3 The Dubliners_15 Djordje Balasevic_1 Grinderman_6 U2_3 2Cellos_5 Guano Apes_2 Djordje Balasevic_16 Airbourne_16 Scroll_2 ACDC_25 Rundek Cargo Trio_6 Massimo_26 Sabaton_8 Vlasta Popic_2 Klaxons_6 Brit Floyd_5 Depeche Mode_2 Paradise Lost_1 The Editors_3 John Fogerty_15 Lambchop_7 Backstreet Boys_14 The Cult_8 Neno Belan_7 Rundek Cargo Trio_3 David Guetta_7 Kawasaki 3P_1

Browse SoundGuardian in:

.

Nadolazeći događaji

22.08.2014 - 31.08.2014
Špancirfest
25.08.2014 - 31.08.2014
20th Croatian Bike W...
27.08.2014 - 31.08.2014
Dimensions festival
27.08.2014 - 31.08.2014
Audioart 05- festiva...
28.08.2014 - 06.09.2014
MAGfestival
30.08.2014
Carl Craig - Jan Kin...
30.08.2014
La Fiesta -Magic on ...
30.08.2014
Chatko meets Filip M...
30.08.2014 | 21.00
Gibonni i gosti
30.08.2014 | 22.00
Dirty Dancing

Posljednje komentirano

Damn Dogs - konačno
(4 komentara)
Maksim Mrvica predst
(1 komentar)
Rade Šerbedžija i Za
(1 komentar)
Carolyn Fe Blues Col
(1 komentar)
Odličan premijerni n
(2 komentara)

Oglasi

Advertisement

.

Preporučujemo AVALON web hosting