Naslovnica arrow Najave događaja arrow The Cranberries potvrdili nastup na INmusic festivalu 2012!
Advertisement

Novosti i najave

Utorak, 02. Rujan 2014
Ponedjeljak, 01. Rujan 2014
Nedjelja, 31. Kolovoz 2014
Subota, 30. Kolovoz 2014
Petak, 29. Kolovoz 2014

Prijava






Zaboravili ste šifru?
The Cranberries potvrdili nastup na INmusic festivalu 2012!

 
 Jedan od najvažnijih rock bendova posljednja dva desetljeća, The Cranberries, potvrdili su nastup na INmusic festivalu 2012! Ono što ih je proslavilo i dovelo u centar pažnje i vode mainstreama bio je definitivno mega-hit "Zombie" koji je tjednima držao poziciju broj jedan na mnogobrojnim svjetskim glazbenim ljestvicama. U tom momentu postali su, uz U2, jedan od najvažnijih svjetskih rock bendova koji dolaze iz Irske.  

Okupili su se još 1989. pod nazivom The Cranberry Saw Us, da bi kasnije skratili naziv benda jednostavno u The Cranberries. Godine 1993. izdaju debi album Everybody Else Is Doing It, So Why Can't We koji je dobio manju pažnju publike i kritike, no tek ih je izdavanje njihovog drugog albuma No Need To Argue na kojem se nalazi i veliki hit "Zombie" lansirao u zvjezdani mainstream, a album je dosegao dijamantne i platinaste naklade diljem svijeta. Osim mega hita "Zombie", Cranberriesi su autori još niz hit singlova koji već godinama vladaju glazbenim eterom i polako postaju evergreeni, poput Linger, Dreams, Salvation, Animal Instinct, Ode to my Family, Just My Imagination, Promises, When You're Gone, Ridiculous Thoughts... Izdali su 5 albuma, svirali su zajedno sa Rolling Stonesima i i AC/DC na turnejama, a ove godine nas očekuje njihov šesti studijski uradak Roses. Posljednjih godina članovi Cranberriesa bavili su se pojedinačnim projektima, no došlo je vrijeme kada su poželjeli ponovno svirati i snimati zajedno, kako je nedavno obznanila karizmatična pjevačica jedinstvena glasa Dolores O'Riordan.
 
Nakon čitavog desetljeća, The Cranberries se sada vraćaju s novim albumom "Roses" koji će biti objavljen 27. veljače. Album broji jedanaest pjesama, a producirao ih je njihov stari prijatelj i producent Stephen Street koji je poznat po produkciji albuma bendova poput The Smiths, Blur i Kaiser Chiefs. Uz Mando Diao, The Cranberries su drugi potvrđeni izvođači na INmusicu 2012, a publika će pjesme sa novog albuma moći premijerno poslušati na glavnoj pozornici INmusic festivala!
 
Diskografija
 
Everybody Else Is Doing It, So Why Can't We? (1993)
No Need to Argue (1994)
To the Faitful Departed (1996)
Bury the Hatchet (1999)
Wake Up and Smell the Coffee (2001)
Roses (2012)
 

 

Nasumične fotografije iz galerije

The Men_13 The Streets_5 Arctic Monkeys_14 Black Keys_9 Atari Teenage Riot_4 Manu Chao_5 U2_15 Kings of Strings_1 Thrash Fest_6 Mando Diao_1 Dubioza kolektiv_20 Femi Kuti_10 Easy Star All-Stars_34 Mark Knopfler_12 Massive Attack_18 Arctic Monkeys_10 Nazareth_3 Plavi orkestar_25 Easy Star All-Stars_23 Spandau Ballet_1 Pearl Jam_8 Tim Ripper Owens_5 Leonard Cohen_8 Spandau Ballet_18 Coldplay_7 Pavel_7 InMusic day 2_35 Jinx_1 John Pizzareli_2 Antenat_1
TitoandTarantula_9 Lambchop_2 Tarja Turunen_17 Let 3_12 ChkChkChk_1 Rundek Cargo Trio_17 Steve Lukather_3 Tim Ripper Owens_6 Eric Burdon_9 Epica_3 Tegan and Sara_10 Tarja Turunen_2 Thievery Corporationa_3 David Guetta_5 Pozitivni Koncert 2012_4 Jim Jones Revue_8 Gibonni_4 Mars Festival_19 Paradise Lost_13 Majke_1 Korpiklaani_8 Foo Fighters_9 Limp Bizkit_28 Jerry Lee Lewis_4 Blind Guardian_21 Foo Fighters_4 Al Jarreau_26 Tarja Turunen_7 Manu Chao_14 John Fogerty_10

Browse SoundGuardian in:

.

Nadolazeći događaji

28.08.2014 - 06.09.2014
MAGfestival
02.09.2014 - 03.09.2014 | 20.00
Koncert na placu
03.09.2014 - 07.09.2014
Outlook festival
03.09.2014
Lauryn Hill (koncert...
03.09.2014 | 21.00
Putokazi
03.09.2014 | 22.00
Acouustic Wednesday
03.09.2014 | 23.00
Putokazi
04.09.2014 - 06.09.2014
Festival Nori Dvori
04.09.2014 | 21.00
Editors
04.09.2014 | 22.00
Mala škola Rock 'n' ...

Posljednje komentirano

Maksim Mrvica predst
(2 komentara)
Damn Dogs - konačno
(4 komentara)
Rade Šerbedžija i Za
(1 komentar)
Carolyn Fe Blues Col
(1 komentar)
Odličan premijerni n
(2 komentara)

Oglasi

Advertisement

.

Preporučujemo AVALON web hosting