Naslovnica arrow Najave događaja arrow The Cranberries potvrdili nastup na INmusic festivalu 2012!
Advertisement

Novosti i najave

Četvrtak, 31. Srpanj 2014
Srijeda, 30. Srpanj 2014
Utorak, 29. Srpanj 2014
Ponedjeljak, 28. Srpanj 2014
Nedjelja, 27. Srpanj 2014
Subota, 26. Srpanj 2014
Petak, 25. Srpanj 2014

Prijava






Zaboravili ste šifru?
The Cranberries potvrdili nastup na INmusic festivalu 2012!

 
 Jedan od najvažnijih rock bendova posljednja dva desetljeća, The Cranberries, potvrdili su nastup na INmusic festivalu 2012! Ono što ih je proslavilo i dovelo u centar pažnje i vode mainstreama bio je definitivno mega-hit "Zombie" koji je tjednima držao poziciju broj jedan na mnogobrojnim svjetskim glazbenim ljestvicama. U tom momentu postali su, uz U2, jedan od najvažnijih svjetskih rock bendova koji dolaze iz Irske.  

Okupili su se još 1989. pod nazivom The Cranberry Saw Us, da bi kasnije skratili naziv benda jednostavno u The Cranberries. Godine 1993. izdaju debi album Everybody Else Is Doing It, So Why Can't We koji je dobio manju pažnju publike i kritike, no tek ih je izdavanje njihovog drugog albuma No Need To Argue na kojem se nalazi i veliki hit "Zombie" lansirao u zvjezdani mainstream, a album je dosegao dijamantne i platinaste naklade diljem svijeta. Osim mega hita "Zombie", Cranberriesi su autori još niz hit singlova koji već godinama vladaju glazbenim eterom i polako postaju evergreeni, poput Linger, Dreams, Salvation, Animal Instinct, Ode to my Family, Just My Imagination, Promises, When You're Gone, Ridiculous Thoughts... Izdali su 5 albuma, svirali su zajedno sa Rolling Stonesima i i AC/DC na turnejama, a ove godine nas očekuje njihov šesti studijski uradak Roses. Posljednjih godina članovi Cranberriesa bavili su se pojedinačnim projektima, no došlo je vrijeme kada su poželjeli ponovno svirati i snimati zajedno, kako je nedavno obznanila karizmatična pjevačica jedinstvena glasa Dolores O'Riordan.
 
Nakon čitavog desetljeća, The Cranberries se sada vraćaju s novim albumom "Roses" koji će biti objavljen 27. veljače. Album broji jedanaest pjesama, a producirao ih je njihov stari prijatelj i producent Stephen Street koji je poznat po produkciji albuma bendova poput The Smiths, Blur i Kaiser Chiefs. Uz Mando Diao, The Cranberries su drugi potvrđeni izvođači na INmusicu 2012, a publika će pjesme sa novog albuma moći premijerno poslušati na glavnoj pozornici INmusic festivala!
 
Diskografija
 
Everybody Else Is Doing It, So Why Can't We? (1993)
No Need to Argue (1994)
To the Faitful Departed (1996)
Bury the Hatchet (1999)
Wake Up and Smell the Coffee (2001)
Roses (2012)
 

 

Nasumične fotografije iz galerije

2Cellos_7 Covenant_5 Djordje Balasevic_17 ACDC_20 Airbourne_8 Black Pope_8 Elvis Jackson_4 Bon Jovi_6 Bon Jovi_5 Kiril Dzajkovski_2 Jack Johnson i Jimmy Cliff_7 Bon Jovi_7 N E R D_5 Wacken Metal Battle_1 Picksiebner_2 In Flames_10 Jamiroquai_2 Dubioza kolektiv_6 Gibonni_23 Djordje Balasevic_25 Simple Minds_8 Flogging Molly_3 Maya Sar_15 Lenny Kravitz_33 Simply Red_5 Them Crooked Vultures_29 Sabaton_12 Kraftwerk_3 God Is An Astronaut_25 Majke_7
Eniferum_3 Stampedo_8 Lenny Kravitz_18 Loefler i Kukuruzovic_11 The Streets_11 Solomon Burke_8 Dubioza kolektiv_6 Majke_1 Kawasaki 3p_7 Roger Waters_17 Faithless_11 Bon Jovi_8 RHS Kolektiv_5 Solomon Burke_2 Arctic Monkeys_16 Gregorian_22 Partibrejkers_9 Mark Knopfler_10 Macy Gray_11 Drugi nacin_9 Steve Miller_8 Britney Spears_32 Marcelo_13 Mars Festival_13 Massive Attack_25 Manu Chao_26 Perkele and Sank_13 Kiril Dzajkovski_10 God Is An Astronaut_15 Elemental_15

Browse SoundGuardian in:

.

Nadolazeći događaji

30.07.2014 - 02.08.2014 | 21.00
Kontra Napad
31.07.2014
Aurora 90. - Neki to...
31.07.2014
DJ Chuckie
31.07.2014 | 19.00
PreMonte Fest Vol. 2
01.08.2014 - 03.08.2014
7. Ferragosto Jam
01.08.2014 - 02.08.2014
Dave Clarke (Bačvice...
01.08.2014 - 03.08.2014
Voi'Sa festival
01.08.2014
techNOVAtion
01.08.2014 - 02.08.2014
TAM-TAM festival
01.08.2014 - 02.08.2014
22. Monteparadiso Ha...

Posljednje komentirano

Odličan premijerni n
(2 komentara)
Obratite pažnju na K
(1 komentar)
Trentemoller 30. ruj
(1 komentar)
Wave Gotik Treffen 2
(1 komentar)
Pixies - šećer na kr
(1 komentar)

Oglasi

Advertisement

.

Preporučujemo AVALON web hosting