Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Depeche Mode

Depeche Mode su danas objavili novi album "Spirit" (Columbia Records/Menart). Ovo je njihov 14. studijski album, odnosno prvi album nakon "Delta Machine" iz 2013. (bio je #1 u 12 zemalja). Album su najavili singlom "Where´s The Revolution", a producirao ga je James Ford (producirao je za Florence and the Machine, Arctic Monkeys).

Iznimno smo ponosni na energiju i zvuk koji je na albumu "Spirit". Uzbuđeni mso što ćemo biti na turneji i podijeliti to s našim obožavateljima dilejm svijeta.

Depeche Mode iza sebe ima 100 milijuna albuma i svirali su pred više od 30 milijuna obožavatelja.

Članovi Depeche Modea večeras u Funkhausu u Berlinu organiziraju za odabrane fanove svirku i intimnu promociju novog albuma, ali ipak, kako bi u tome mogli uživati i fanovi koji nisu u Berlinu, organiziran je globalni live streaming “Telekom Street Gigs - Depeche Mode in 360”! U Hrvatskoj ćete streaming moći pratiti na www.tportal.hr

Novi album Depeche Modea, pratit će i svjetska turneja "Global Spirit tour". Turneja počinje 5. svibnja u Stockholmu, Švedska, a novi album očekujemo početkom sljedeće godine!
Članovi jedne od najutjecajnijih grupa, Depeche Mode, najavili su danas na posebnom događaju u Milanu novi album "Spirit" kojeg će od svibnja sljedeće godine pratiti i velika svjetska turneja Global Spirit Tour. Davea Gahana, Martina Gorea i Andyja Fletchera vidjet će 1.5 milijuna obožavatelja u 32 grada u 21 zemlje diljem Europe. Turneja počinje 5. svibnja u Švedskoj, na popisu gradova nažalost nema Zagreba, a hrvatskim će obožavateljima biti najbliži koncert u Ljubljani 14. svibnja. Nakon Europe slijede koncerti po SAD-u. Njihova posljednja turneja Delta Machine Tour, bila je jedna od najprodavanijih i najvećih turneja. Na koncertima ih je tada vidjelo ukupno 2.5 milijuna ljudi. I ovoga će puta nastaviti s humanitarnim radom, u suradnji sa švicarskim brandom satova Hublot, skupljat će novac za Zakladu čiji je cilj osigurati pitku vodu svimau svijetu.

Više o streamingu na:

https://www.facebook.com/events/964451537019385/?active_tab=about 

Više o Depeche Mode Night i promociji novog albuma u zagrebačkom klubu Jabuka na:

https://www.facebook.com/events/594777177394131/  

https://www.facebook.com/events/964451537019385/?active_tab=about

Od danas su u prodaji su standardni album, deluxe album i ploča.

Popis pjesama (DELUXE):
CD 1
Going Backwards
Where's the Revolution
The Worst Crime
Scum
You Move
Cover Me
Eternal
Poison Heart
So Much Love
Poorman
No More (This is the Last Time)
Fail

CD 2 – Jungle Spirit Mixes
1 Cover Me (Alt Out)
2 Scum (Frenetic Mix)
3 Poison Heart (Tripped Mix)
4 Fail (Cinematic Cut)
5 So Much Love (Machine Mix)