Nagradne igre

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

EKV Tribute

Jedan od najvećih bandova na prostorima bivše države svakako je „neprežaljena“ Ekatarina Velika. Tragična sudbina svih njenih originalnih članova učinila je nemogućim bilo kakvo ponovno okupljanje, pa su pjesme jedino što je ostalo od njih.

A i to je više nego dovoljno da i neke nove generacije klinaca otkriju "Budi sam na ulici", "Aut", "Modro i zeleno", "Kao da je bilo nekad", "Stvaran svet u meni", "Novac u rukama", "Tatoo", "Ti si sav moj bol", "Radostan dan" i mnoge druge. Sve te nezaboravne pjesme koje su izdržale test vremena i njihovi energični koncerti o kojima se još danas priča samo pokazuju kako su Milan, Margita, Bojan i VD bili ispred svih u svojoj kratkoj devetogodišnjoj karijeri. U petak 03. ožujka u klubu Boogaloo sjetit ćemo se nekih sretnih vremena uz ostavštinu velikog banda koju već 16 godina izvodi tribute band IQV. Oni slove kao ponajbolji EKV tribute band na ovim prostorima pa ne propustite priliku čuti ih i vidjeti u petak u klubu Boogaloo.


Upad 40 kn u pretprodaji, 50 na dan koncerta!
Pretprodaja: Klub Boogaloo, entrio.hr


OSVOJI UPAD!
Pošalji nam svoje podatke (ime, prezime, adresa, broj mobitela) na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naznakom "EKV"