Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Van Dammes

Malo je poznato da se za neslužbenog turističkog posjeta Helsinkiju u ljeto '93 čuveni belgijski borac Jean-Claude Van Damme našao u iznenadnom naletu plodnosti, te je u istom danu napravio ne jednog, ne dva, već čak četiri sina! Kako krv nije voda, mladci su uz očev dobar izgled i tjelesnu snagu naslijedili i glazbenu darovitost pa su, čim su malo stasali, osnovali punk band.

Pravi, glupi punk band, s pjesmama kraćim od dvije minute, sastavljenim od jednog riffa i puno ponavljanja refrena, na tragu Queersa i sličnih velikana bezumlja. Ispravno procijenivši da će im u show-businessu očevo prezime samo pomoći, odlučili su ga zadržati i upalilo je - već danas su jedan od najpoznatijih novih punk bandova u Finskoj, a nakon ovog koncerta svakako će postati i novi najpoznatiji finski punk band u Zagrebu.

SRBI (Zagreb)
Ovi Srbi uopće nisu Srbi, nego žene! A čak ni to u potpunosti - po zadnjim informacijama, u novoj postavi nalazi se i jedna osoba muškog roda. Sviraju punk, a bez obzira što neki zli jezici tvrdili, pačja govna nit jedu nit su ih ikad jeli!

Utorak, 16.5.
21h/25kn