Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Gane RImatoreNakon ljetnog hita „Zdenko“, Gane RImatore i Nocturno Pro radionica izbacila je novi spot za pjesmu „Let's Go“, prvi singl za mixtape „Gane u gostima", koji će krajem 11./početkom 12. mjeseca biti spreman za Vaš download. Na pjesmi, kao i na spotu, pojavljuje se i beatboxer iz Vinkovaca Lil'Bear, inače voditelj hip-hop emisije „Naša stvar“, a za beat je još zaslužan i Siky.

 

„Gane u gostima“ je mixtape namijenjen promociji riječke, ali i ine hip-hop scene. Točnije, gore su pjesme na kojima je Gane gostovao/surađivao s raznim MC-ima iz Hrvatske, ali i šire. Naglasak je na tome da to nisu featovi koji su se pojavljivali na Ganetovim izdanjima, već samo stvari s tuđih albuma/kompilacija.

Nakon prvog singla „Let's Go“, pred sam izlazak tapea biti će predstavljen i spot za drugi singl, jedinu pjesmu koja će biti nova i dosad nije objavljena, a to je suradnja s beogradskom Ušikanom družinom, o ćemu ćemo vas obavijestiti naknadno.

Pjesmu „Let's Go“, kao i dosadašnji Ganetov samostalni(!) rad (albumi „13“ i „Nocturno Hip Hop“) možete čuti i na Deezeru, iTunes, Spotifyu i drugim servisima digitalne distribucije, i to preko label Provera mikrofona.