Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

201512 Imagine Croatia

Imagine Croatia je festival mladih glazbenika u dobi od 13 do 21 godine, (pojedinaci) i grupe do najviše 8 glazbenika. Festival je otvoren mladim izvođačima bez obzira na vrstu glazbe koju izvode. Imagine Festivali su natjecanja živih izvedbi svih glazbenih stilova otvorena svim mladim glazbenicima.

12. studenoga 2017. Predselekcija za Zagreb i Zagrebačku županiju

3. prosinca 2017. Finale 11. Imagine Croatia

Za nastup u finalu Imagine Festivala u Zagrebu treba se prijaviti i proći predselekciju za vašu županiju.
Predselekcija za Zagreb i Zagrebačku županiju održat će se u nedjelju, 12. studenoga 2017. u Klubu hrvatskih glazbenika SAX, Palmotićeva 22/2, Zagreb.
Dvije odabrane grupe na predselekciji predstavljat će Zagreb i Zagrebačku županiju na finalnim koncertima 3. prosinca 2017., ponovo u istom klubu.

Ukoliko se u vašoj županiji ne organizira predselekcija, prijavite se izravno na natječaj za finalni koncert do 10. studenoga 2017., pa će o vašem sudjelovanju na finalu odlučiti ocjenjivački sud čija će vam odluka biti dostavljena nakon zadnje predselekcije u Zagrebu.

Ulazak u finale će jednoj od grupa omogućiti nastup i natjecanje na međunarodnom festivalu IMAGINE 2018. te na nacionalnom festivalu u jednoj od zemalja organizatora Imagine festivala, a ostale nagrade su gostovanja na festivalima, Imagine Sweden u Švedskoj, Imagine France u Francuskoj, Imagine Spain u Španjolskoj i još niz vrijednih nagrada, koje ćemo objaviti neposredno prije finala.

U Hrvatskoj se ovaj festival organizira od 2007. godine pa će se ove godine održati njegovo 11. izdanje.

- Prijavnicu za natječaj

Obavezno priložiti uz prijavnicu:

- Opis i koncept nastupa
- Zvučni ili video zapis barem 2 skladbe ili približno 10 minuta glazbe
(MC, CD, DVD,MP3,YOUTUBE) – kvaliteta nije bitna
- Životopis izvođača/osnovni podaci o grupi (popis članova s godinama rođenja)
- Fotografiju
- Kontakt (mobitel i email)
–Tehničke potrebe