Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

mc

Nedvojbeno, najatraktivniji europski festival ovog ljeta prema trenutno objavljenom lajnapu je MadCool Festival koji će se održati od 12. do 14. srpnja nedaleko madridske zračne luke. U zadnjem naletu potvrđenih izvođača ubrojili su se r’n’b dragulj Dua Lipa, britanski elektronski duo Underworld, eklektični Post Malone, berlinska clubbing legenda Paul Kalkbrenner, njemački producent DJ Koze, remixer James Holden, povratnici Jet te pregršt mlađih izvođača koji bi uskoro mogli ukrasti pozornicu starijim kolegama - Goat Girl, Slaves, Childhood, ELYELLA, Pile, itd.

U već praktički rasprodano izdanje uspjeli su ugurati i još jedne hedlajnere - Arctic Monkeys. Bez sumnje, radi se o ovogodišnje najbolje složenom lajnapu na Starom kontinentu koji će teško koji od festivalskih teškaša uspjeti nadmašiti.

Trodnevne festivalske ulaznice su rasprodane, ali moguće ih je naći na sekundarno tržištu. Preko službene stranice festivala moguće je još kupiti VIP i jednodnevne propusnice. Za više informacija posjetite https://madcoolfestival.es/en/index.php