Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

lo

U novom singlu "Non stop" pjevaju o svojoj najdražoj temi i vječnoj inspiraciji – ljubavi. Već godinama njihove najveće uspješnice slave ljubav, a ovim singlom kažu kako je ljubav, i to ona prava, poput droge koja izaziva ovisnost.

sassja no problemo album cover1

Ženska snaga FMJAM ekipe, Sassja, objavila je drugi studijski album „No problemo". Na njemu je praktički radila od objave prvijanca „Taktički praktično“ iz 2015. godine.

Album je predstavljen singlovima „Ništa“, „Njemica“, „No problemo“, i „Beton“.

glasshouse

Miljenica hrvatske publike - Jessie Ware novo studijsko izdanje najavila je singlom „Midnight“, kojim se ujedno vratila na scenu nakon dvije godine.

Psihomodo pop u Gavelli; Foto: Elvis Kosina

Novo izdanje Psihomodo Popa 'Live Unpljugd 2 Gavella' na dva CD-a i DVD-u donosi snimke nastale na trodnevnom 'unpljugd' spektaklu održanom u kazalištu Gavella točno 20 godina nakon prvog pojavljivanja na daskama ovog zagrebačkog kazališta. Ova luksuzno opremljena glazbena poslastica donosi najveće hitove Psihomoda u akustičnom izdanju, što je, pod njima jedinstvenim nazivom ‘unpljugd', već godinama uspješni live alter ego benda.

KensingtonLimaChasing

Nova pjesma glazbenog projekta Kensington Lima, „Chasing sunsets“, ugostila je frontmana grupe Pavel, Aljošu Šerića, koji je po prvi put zapjevao na engleskom.

colotrane

John William Coltrane znani kao Trane jedan je od najpoznatijih jazz saksofonista i kompozitora. Rođen 23.9.1926. u Sjevernoj Karolini od malih nogu bio je opsjednut glazbom i pločama Count Basie i Lestera Younga. Sa 13 godina dohvatio se saksofona i otada kreće njegova glazbena avantura. Debitantski album jednostavnog naziva 'Coltrane' objavio je 1957.

FAM

Bend Rens Argoa izdao je video uradak za singl “Mesmerizing Burden“ s njihovog nadolazećeg trećeg studijskog albuma, “Luciferin“.

jericho

Austrijski electro-house dvojac Klangkarussell predstavlja novi singl „Jericho“, nastao u suradnji s pjevačem benda Mando Diao - Björnom Dixgårdom. Suradnju poslušajte u nastavku.

perfect circle doomed

A Perfect Circle predstavio je uznemirujuću novu pjesmu "The Doomed". Ovo je prva nova pjesma grupe u četiri godine i pojavit će se na njihovom nadolazećem albumu koji se očekuje u 2018. godini.

mgmt foto

MGMT su objavili dugoočekivani singl i spot: "Little Dark Age". Spot pogledajte u nastavku.

Pink Floyd

Live album "Delicate Sound Of Thunder" iz 1988. i kompilacija "A Collection Of Great Dance Songs" iz 1981. grupe Pink Floyd dobit će svoja vinilna reizdanja u studenom ove godine.

PuzzleDance Drool CS

Triple Zed Records izdao je kasetu "Puzzle+Dance Drool", s dva dosad objavljena albuma zagrebačkih garažera Sloming Moops.

cavalli

Mladi osječki MC Cavalli izbacuje novu stvar "U oči".

billie

Mlađahna pjevačica i plesačica iz Kalifornije – Billie Eilish svoj indie-electropop zvuk pronašla je veoma rano. Sada Billie predstavlja EP izdanje „dont smile at me“, s kojeg je ranije objavila singlove „ocean eyes“, „bellyache“ te „watch“, koje je pisao i producirao njen stariji brat Finneas O'Connell.

bishop briggs

Novi singl Bishop Briggs pisala je u suradnji s Markom Andressom Jacksonom, Ianom Scottom te Danielom Dodd Wilsonom, koji su zaslužni i za produkciju. Pjesma „Dream“ nasljeđuje iznimno uspješno EP izdanje „Bishop Briggs“(2017.), na kojem su se našli singlovi „Wild Horses“ te zlatno certificirani „River“, koji broji više od 40 milijuna streamova.