Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

DENIS

Pod imenom „BOLAJI BADEJO" glazbeni producent Denyken okuplja kvalitetne glazbenike i napokon stvara vlastitu glazbu.

Koncipiran je kao projekt na kojem ne stvara uvijek ista postava glazbenika, već okuplja poznate i manje poznate aktere hrvatske glazbene scene kao neka vrsta umjetničke platforme i na taj način otvara prostor za nove zvukove i kreativne ideje.

Prvi singl se zvao „Sve do mora" (2014.), a na njemu su sa Denykenom surađivali Ivanka Mazurkijević, Dino Osmanagić (A Zar Je To Važno), članovi Picksiebnera, Zabranjenog pušenja i drugi.. s kojim je obilježio 25 godina svoje karijere.

Ovo ljeto snima akustički instrumental "Lost In Summer", a autorski ga potpisuje Denis Kozlica koji prati i Denykenov atmosferičan spot sniman na lijepim lokacijama Prigorja, gornjeg Pokuplja te Gorskog kotara.

O ovoj suradnji s Denisom Kozlicom Denyken kaže: emotivna intepretacija,vrhunska melodioznost i originalnost autorskog izričaja privukle su me kao producenta Denisovoj glazbi i bilo bi stvarno šteta da ta ljepota s obzirom na njegovu samozatajnost i skromnost ostane samo povlastica rijetkih..odlučio sam taj njegov forte predstaviti svijetu u obliku snovitog i atmosferičnog glazbenog spota koji funkcionira kao neka vrsta vizualno-glazbenog intermezza i nadam se da će publika prepoznati naš nemali trud uložen u ovu, po meni, prekrasnu kompoziciju uz koju se možete ponovo izgubiti u ljetu...