Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

ARMAS1349 preview

Južno afrički duo GoldFish svoje uspjehe nižu jedan za drugim. S već sada zaraznim melodijama koje se vrte po playlistama i plesnim podijima, sa svog dugoočekivanog petog albuma 'Late Night People' fokus su usmjerili na 'Hold Your Kite'.

U suradnji sa Soranom stvorili su novi electro beat i pjesmu koja će zavladati podijima. U pjesmi koju su stvorili pršte palete boja; njihova dobro osmišljena melodija stapa se s glasom mlade britanske pjevačice. Iako pjesma potiče na vraćanje u prošlost i razmišljanje o možda nekada davno zaboravljenim uspomenama, kombinacija melodije i glasa zapravo bi mogla popraviti i najtmurniji dan. Svoj „znak“ duo je ostavio na dance chartovima već s prvim albumom te su pokazali potencijal i kreativnost kojom raspolažu. Dokaz za to su mjesta na ljestvicama koje zauzimaju, nagrade koje osvajaju i nastupi koje su rasprodali. Jednom možda dobro čuvana tajna u dance glazbi, a danas popularni dvojac čija leđa čuvaju Robin Schulz, Sam Feldt i mnogi drugi.

'Hold Your Kite' zasigurno će im pomoći da postanu još poznatiji, ovisno o tome što sve još spremaju podijeliti s petoga albuma.