Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

She Loves Pablo Julien Duval

Zagrebački koncertni program Good Vibrations ovaj će se vikend premijerno predstaviti u Rijeci i Umagu.

Riječka The Beertija u suradnji s Distune Promotionom ugostit će She Loves Pablo i novoosnovani domaći bend Mamut, a u subotu vesela karavana kreće prema American Baru u Umagu gdje će solo koncert imati She Loves Pablo. Na oba događaja za dobar štimung zadužena će biti DJ Iva s Goulash Disko Festivala.

She Loves Pablo. Masno, groovasto i maksimalno nezgodno. Ovaj zagrebački bend prošle je godine proslavio 10. rođendan, a do sada su izdali tri albuma: "Mother of All" (2009.), "Burn And Levitate" (2013.) i "Try Mandarin" (2016.). Svojim odličnim nastupima zavrijedili su titulu jednog od najpopularnijih bendova hrvatskog undergrounda.

https://www.facebook.com/pages/She-Loves-Pablo/10554502782
http://shelovespablo.bandcamp.com/

Mamut je bend osnovan prije nekoliko mjeseci u Rijeci. Na  svom premijernom nastupu pred domaćom publikom promovirat će prvi singl „Mamut u meni“.Na pozornicu dolaze s autorskim materijalom, pjesmama s nadolazećeg Freak Show EP-a. Bend prati zvučne stope Korna, Deftonesa i Seethera, uz sveprisutan ambijent stoner metala.

https://www.facebook.com/MamutRijeka/

Good Vibrations je koncertni program koji se održava svaku drugu srijedu u zagrebačkom Vintage Industrial Baru. Do danas je u pet sezona i preko 130 izdanja dobre vibracije širilo gotovo 300 hrvatskih i europskih bendova. Program je doživio i dva međunarodna izdanja: u švedskim gradovima Göteborg i Värnamo, kao i u Londonu u legendarnom okupljalištu Arsenalovih navijača Gunners Pubu gdje se lokalnoj publici predstavio bend Mahatma. Prema glasovima čitatelja portala Terapija.net Good Vibrations je dva puta proglašen najboljim klupskim programom u Hrvatskoj. Dođite po svoju porciju dobrih vibracija!

https://www.facebook.com/good.vibrations.zg/

Fb event Rijeka: https://www.facebook.com/events/160755747759559/
Fb event Umag: https://www.facebook.com/events/215519498923792/