Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Goran Bare Sax

Na krilima novog singla „Osvijesti me“ najintrigantniji hrvatski roker vraća se u kultni zagrebački klub u centru grada gdje će sa svojim bendom Majke nastupiti 1. travnja.

Nakon rasprodanog koncerta u prosincu, energični vinkovački glazbenik Goran Bare i njegov bend Majke vraćaju se u kultni zagrebački Sax! da još jednom začine 18. godinu kluba. I ovom prilikom u Saxu će se redati poznati hitovi neuništive rock skupine poput "Mršavi pas", "Ja sam budućnost", "Grešnik", "A ti još plačeš", "Teške boje", "Vrijeme da se krene", "Mene ne zanima", a publika će uživo moći čuti i novi singl "Osvijesti me". 

Ulaznice za koncert mogu se kupiti u pretprodaji po cijeni od 70 kuna, dok će im cijena na dan koncerta iznositi 90 kuna.

U prodaji su na blagajni kluba Sax! u Palmotićevoj ulici br. 22/2, svakim radnim danom kluba od 20 sati, a više informacija o radnim danima kluba možete pronaći na službenim stranicama kluba: www.sax-zg.hr

Karizmatični roker i njegov bend zasigurno će i ovaj put oduševiti svoju publiku i sve željne odlične rock svirke pa požurite po svoju ulaznicu jer je broj ulaznica ograničen.