Blues Corner

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Devil Dont Care Cover

I više od deset mjeseci trebalo je proći da bi ovaj glazbenik dospio na red. "Devil Don't Care" naziv je albuma koji je objavljen 14. srpnja od strane Tres Lobas Enterprieses i globalnu promociju Blind Raccoon. A potpisnik ovog albuma je glazbenik Antry.

rex granite

Dana 22. studenoga prošle godine The Rex Granite Band i Sarah Benck objavili su u vlastitoj režiji album "Spirit/Matter/Truth/Lies", kojeg diljem globusa promovira Frank Roszak.

Steve Dawson Lucky Hand 3000

Pune četiri godine trajala je studijska šutnja Stevea Dawsona. Naime, nakon što je "Rattlesnake Cage" objavljen 2014., Steve nije objavljivao studijske albume. No, upravo jučer, 15. lipnja, preko izdavačke kuće Black Hen Music, on objavljuje svoj novi studijski uradak nazvan "Lucky Hand", koji je u cijelosti instrumentalan i prvi je takav u njegovoj bogatoj diskografiji. Album diljem svijeta promovira Sarah French i njezina promotorska kuća SF Publicity.

blues alive and well cover 980x980

2006. na ovom istom mjestu u Blues Corneru pisao sam: "Nakon 44 službena albuma i sa svojih još nepunih 70 godina može se tek kazati ili napisati sljedeće: Buddy Guy snimio je svoj 45. album, 'Bring 'Em In', kojeg je 27. rujna prošle godine objavila diskografska kuća Jive."

mitch friendsCD

Pijanist i pjevač Mitch Woods glazbenik je koji je godinama bio član fantastičnog big benda legendarnog i nažalost pokojnog Fatsa Domina. Stoga nije apsolutno nikakvo čudo da je posrijedi izvrstan i kompletan glazbenik, a uz sve to i veliki "showman" te nadasve pristupačna i jednostavna osoba. Pred nama je njegov novi studijski album "Friends 'Along the Way", kojeg je 29. rujna prošle godine objavila izdavačka kuća eOne Records.