Blues Corner

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

vegas jackpot

I opet zahvaljujujući Franku Roszaku i njegovoj FRRP pred nama je još jedno novo ime na ovim prostorima: Vegas Strip Kings dolaze nam iz Las Vegasa i u svojoj režiji snimili su i objavili svoj studijski album "Jackpot" i to 22. veljače ove godine.

mick clarke

Mick Clarke nam nudi svoj novi studijski album "Steppin' Out", kojeg je početkom ove godine u vlastitoj režiji, a preko Rockfold Records objavio ovaj odlični glazbenik. Do sada sam se već dobro upoznao s njegovim studijskim radom, a sada je pred nama novih 13 skladbi koje je Mick uvrstio u ovaj svoj album. No, o tome bi se dalo raspravljati, jer je već u međuvremenu Mick objavio novi EP, "Cut Loose, Vol. 1" za istu izdavačku kuću i to 4. ožujka ove godine.

Bad Tattoo cover small

Već od prve milisekunde novog, sedmog po redu studijskog albuma "Bad Tattoo" Mighty Mikea Schermera, jasno vam je da će vas ovih 12 pjesama itekako "odvaliti". Upravo danas, 22.ožujka, izdavačka kuća VizzTone Label Group službeno objavljuje ovaj album.

jarrod texas

Continental Records Services 8. ožujka objavila je EP "Under Texas Sky" kojeg potpisuje Jarrod Dickenson.

The Roads We Ride

Dvostruki kompilacijski CD "The Roads We Ride" prije samo četiri dana preko Mescal Canyon Records objavili su Wily Bo Walker i Ed Brayshaw.