Blues Corner

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

masterpiece

Album "Masterpiece" potpisuje meni posebno dragi gitarist "mlađe" generacije, Albert Castiglia, a ovu ekskluzivnu promociju možemo svi zajedno zahvaliti doista neumoljivom radijskom promotoru Ricku Lusheru.

7sbf

S doista velikim zadovoljstvom predstavljam vam čak trostruko izdanje "Split Blues Festival 2017 - In Memoriam Jadran Zlodre Gobbo", izdavačkih kuća Spona i Wolfman. Svjetlo dana ovo trostruko izdanje ugledalo je 30. travnja.

takemeasiam

Prošlo je i više od mjesec dana otkako je Nola Blue Records objavila po meni uistinu "strašan" album "Take Me As I Am - The Muscle Shoals Sessions". Naime, radi se o albumu vrlo indikativnog naziva i doista nema nikakvog razloga da se to upravo tako i uzima i shvaća. Ona je upravo takva i kao takvu, treba je i prihvaćati. Ona je Meg Williams, a njezin album tako i zvuči, kao pravi "Muscle Shoals Sessions".

The Barefoot Doctors Next Patient Please

Sredinom srpnja prošle godine Groove Sound Music uz globalnu radijsku promociju ABIK Radio Promotions predstavili su nam album "Next Patient Please" kojeg potpisuju The Barefoot Doctors. Da, znam, niste ih još upoznali, ali evo prilike da upoznate ovaj britanski bend.

tomiko blues

Glazbenik, skladatelj, aranžer, producent i boksač William James Dixon (1. srpnja 1915. - 29. siječnja 1992.) u bluesu je svakako jedan od glavnih stupova koji sav taj glazbeni žanr drže i svojom bogatom ostavštinom održavaju taj žanr živim. Daleko poznatiji kao Willie Dixon velika je i značajna je figura u glazbenom svijetu bluesa.