whnd

Pred nama je “Where Hope Never Dies”, album kojeg su 6. travnja objavili Ashley Heath and Her Heathens. Učinili su to u vlastitoj režiji uz globalnu promociju nizozemske promotorske kuće ABIK Radio PR.

“Where Hope Never Dies” donosi pet novih pjesama u različitim glazbenim stilovima, koji se protežu od rocka, countryja preko bluesa pa sve do one glazbe koja je svedena pod zajednički nazivnik americana. U niti 29 minuta dobili smo solidnu porciju glazbenog užitka kojeg bi svakako valjalo poslušati. Ovo je prvi album koji je objavljen pod imenom benda i rezultat je rada u studiju i skladateljskog procesa same Ashley Heat.

Inače bend čine: Elijah Cramer (bas), Casey Cramer (gitara), Patrick Dodd (vokal i gitara), Ryan Burns (orgulje) i Patrick Thomas (bubnjevi i udaraljke). Na albumu imamo i posebnog gosta, Mikea Barnesa (slide gitara).
Snimatelj Clay Miller i producent Ryan Burns udružili su sve svoje znanje i sposobnosti kako bi pomogli da se ovaj album objavi i da se potom plasira dalje. Vjerujući u ono što rade i uz nadahnutu izvedbu samog benda te uz, naravno, meni posebnu glazbenicu Ashley Heat. Ona svojim vokalom uobličuje sve ono što treba i ovom, doduše, kratkom albumu daje izuzetnu snagu i moć uz apsolutno nadahnutu glazbenu benda.

Baršunastim, ali snažnim vokalom, Ashley izvrsno uobličuje sve glazbene predloške predvođene odličnim gitarama benda. Jednostavno morate čuti kako Ashley u punoj snazi ispjevava svoje autorske pjesme. Vrijedi potražiti album “Where Hope Never Dies” i, naravno, dati mu priliku da vas osvoji svojim kratkim sadržajem. Tek tada shvatit ćete koliko Ashley i njezin bend imaju prostora za napredak i šteta bi bilo to samo tako propustiti.

PREPORUKA:
Album“Where Hope Never Dies” Ashley Heath and Her Heathens samo na prvu izgleda nešto što je zbrčkano na brzinu; ovo je zapravo odlična informacija što će nam ovaj bend ponuditi u bliskoj budućnosti. Imaju sve, samo moraju ustrajati na onome što rade. Pjesme im vrlo brzo ''sjedaju'' u uho i to je samo još jedna stepenica prema gore. A upravo tako treba i biti... Poslušajte!
O svemu sama Ashley kaže: ''I know this is an ambitious goal to have!!! I’m ready to make the best of my Sophomore album "Where Hope Never Dies" and get it out in the world as much as we can! I know that with your help, we can do it!"

Više o svemu saznajte na:
www.ashleyheathmusic.com
www.ashleyheathandherheathens.com
www.facebook.com/ashleyheathmusic
www.facebook.com/ashleyheathandherheathens
www.instagram.com/ashleyheathmusic
www.instagram.com/ashleyheathandherheathens
www.twitter.com/ashheathmusic
www.twitter.com/ah&hh
www.youtube.com/ashleyheathmusic

Popis pjesama:

1. Time On My Mind
2. When Does It End
3. We'll Be Angels
4. Where Hope Never Dies
5. Same Ol' Blue

(Samostalno / ABIK Radio PR)

Yours bluesy,
Mladen Loncar - Mike