Blues Corner

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

victoriay Front Cover

Novi studijski album dojmljive pjevačice Victorie Ginty, "Unfinished Business", početkom svibnja prošle godine objavila je izdavačka kuća Blue Door Records dok je globalnu promociju provodio i još uvijek provodi Doug Deutsch Publicity Services.

Ovaj njezin album donosi nam jedanaest vrlo zanimljivih pjesama, koje su zapravo vrlo upečatljiva glazbena pjesmarica, gdje se Victoria na vrlo sugestivan način predstavlja širokom dijapazonu glazbenih poklonika ovog glazbenog izričaja.

Ova vrlo strastvena glazbena priča samo je još jedan dokaz da upravo ovaj glazbeni stil ponajbolje opisuje, ispjevava i označuje da blues jednako efektno možemo oslikati sve naše osjećaje, bilo da su u pitanju bol, strast ili nešto treće.

Preko osam autorskih pjesama i tri obrade, Victoria slušatelje vodi na vrlo zanimljivo putovanje na jedanaest vrlo posebnih i osebujnih glazbenih lokacija. Prateći bend Ladyhawke izvrsno odrađuje svoj dio i zapravo njihov spoj ukazuje koliko zajedno zvuče dobro i nadahnuto. Evo ih redom: J. Livingston (bas), G. Lougen (gitara), R. English (klavir), B. Decker (Hammond orgulje), J. English (bubnjevi), G. Castillo (udaraljke), J. Diggs (back vokali), E. Wozniak (tenor saksofon), C. Weirich (truba) i J. Cheslak (trombon). A naravno, tu je i strastveni vokal Victorie Ginty, koji svojom nepokolebljivom snagom i dojmljivošću mora sve ozbiljne poklonike ovog glazbenog stila osvojiti već na prvo slušanje.

PREPORUKA:
Sa svojim impresivnim glazbenim stilom koji u sebi spaja "swampy Blues, R&B, Soul i Americanu" Victoria i njezini Ladyhawke prezentiraju sjajnu glazbenu paletu, koja će zadovoljiti i najizbirljivije glazbene sladokusce.

"Unfinished Business" je zapravo dojmljiva glazbena i životna priča, koju zapravo mnogi od nas proživljavaju. To je priča iz svakodnevnog, stvarnog života koji nam donosi sve i radost i bol, uspone i padove i na kraju upravo sve to, pozitivno i negativno, dobro i loše čine taj i takav život stvarnim.

Vokal Victorie Ginty točka je na i koja snažno i upečatljivo obilježava svaku pojedinu skladbu. No, upravo zato sami morate poslušati o čemu se radi. Pa, ako već niste, potrežite ovaj album i prepustite se da glazba učini svoje!

Više o svemu saznajte na:
www.victoriagintyandladyhawke.com
https://www.facebook.com/LadyhawkeBand/
www.victoriagintyandladyhawke.com/EPK.html
https://www.reverbnation.com/victoriagintyandtheladyhawkeband

Popis pjesama:

1. Do Me Right
2. Every Night, Every Day
3. Hard To Move On
4. Lying (In Each Other's Arms)
5. Sign Your Name
6. Take Me Down
7. The Blues Found Me
8. Give It Up
9. Unfinished Business
10. You Don't Love Me No More
11. Water

(Blue Door Records / Doug Deutsch Publicity Services)

Yours bluesy,
Mladen Loncar - Mike