facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #

Data

Released Prosinac 2008
Format Video
Vrsta Electro / House / Nu-disco / Electronic
Dodano Petak, 14 Listopad 2011
Žanr Electronic
Broj diskova 2
Edition date Prosinac 2008
Država Francuska
Etiketa Warner
Edition details Producenti: Gaspard Augé, Xavier de Rosnay, Romain Gavras i So-Me (DVD); Gaspard Augé i Xavier de Rosnay (CD)
Tags

Review

Eto kako izgleda kad Francuzi odu na turneju po Sjedinjenim Američkim Državama.

Odmah se kupuju pištolji, vjenčava se u Las Vegasu, puši se svašta, taslače se supijane groupie cure, bedaste Amerikanke, pjevuši se country i definitivno se ne brije i ne mijenja odjeća tijekom dvadeset dana na cesti. Tu i tamo se i razbije flaša na glavi. Tko bi rekao za inače miroljubivu naciju ljubitelja puževa i sranja. Postoji osnovana sumnja da je dio materijala unaprijed dogovoren da se pojača dojam šoka u dežurnih dušobrižnika.

Justice, dva momka koji se vole ljubiti u usta, ali na straight način, izdali su dupli paket u kojem se dobiva potpuno iskustvo kada Gaspard Augé (dlakaviji) i Xavier de Rosnay (mlađi) dođu u vaš grad.

Kao što se vidi iz popisa stvari, izvodi se materijal sa prvog albuma, a na kraju benga remiksirana Metallica i Master Of Puppets sa malo Uffie. Ovo ima izuzetnu emotivnu važnost u ovom slučaju jer je ovaj koncert sniman u San Franciscu, domovini benda koji tuži svoje fanove jer dijele glazbu. A kada su shvatili da to baš i nije najkul potez koji su povukli, onda su prigrlili Internet distribuciju i otišli na detoksikaciju i grupnu terapiju. Bolje bi im bilo da su se raspali ko` ljudi.

A Justice? Oni će se raspasti i onako kroz godinu - dvije i malo će ih se ljudi sjećati. Pri tom postupku želim im da izgore, a ne da izblijede.

Antonio Hadrović

Hits 403

Posljednje recenzirano - Jazz

Posljednje recenzirano - 42