A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #

Data

Released Studeni 2008
Format Video
Vrsta Rock / Alternative rock
Dodano Nedjelja, 27 Studeni 2011
Žanr Rock
Broj diskova 2
Edition date Studeni 2008
Država SAD
Etiketa Warner
Edition details Redatelj: Blue Leach / Snimano: 29. 6. 2008. u National Bowlu u Milton Kenyesu
Tags

Review

Milton Kenyes je pitoreskni okrug u srcu Ujedinjenog kraljevstva koji i dalje drži do tradicionalnih vrijednosti poput čaja u 5 sati koji je drevne stanovnike drevne (i ne tako Cool) Britannie koštao poraza od Gaja Julija Cezara, ali i cijeni čuda moderne tehnologije poput širokopojasnih rutera. Okrug je dom više od 224 tisuće duša od kojih je preko 65 tisuća pohodilo koncert Linkin Parka u National Bowl-u, njihovoj livadi za koncerte tu nedjelju, 29. lipnja prošle godine.

Inače, Milton su proslavili i Green Day koji su tri godine ranije (2005.) napravili istu stvar. I objavili koncert na istom mediju. DVD + audio CD paket zvao se Bullet In The Bible.

Billie Joe je o naslovu odlučio autokratski, dok su Chester i Mike „No matter how hard you try“ Shinoda stvar dali na web i glasanje da provjere koliko mladi Amerikanci uopće brinu za mogućnosti izbora. Ime koje su izabrali vidite gore u naslovu ovog članka, a sličnu stvar je nedavno napravio i ljubljeni Reznor kad je pustio 400 gigabajta videa i dao ljudima, od kojih se obogatio, da smisle cjelo pakiranje dvostrukog DVD-a. I dalje rade distro džabe.
Walt Disney, da je živ, ustrijelio bi ga na licu mjesta.

Tu nedjelju, 29.-og, predgrupa su bili The Bravery, a počasni gost Shawn Carter osobno, odmoran nakon što je razvalio Glastonbury kao prvi hip-hop izvođač u funkciji headlinera na nekom britanskom festivalu. Liam Galagher je nešto srao po tom pitanju, ali ga je Shawn riješio odmah na početku svog seta. Tu s Linkin Park repa svoje dionice u Numb/Encore i Jigga What/Faint. Ono što fali je 99 Problems s bijesnim gitarama kao što je moglo biti viđeno na Collision Course albumu.

Na Jubito postoje i snimke kako Shinoda na pijanu svira i Umbrella iz ere prije no što je ovaj mulac prebio Rihannu, ali na službenom izdanju taj kratki intermezzo na kojem su ljudi pjevali refren, što dokazuje da masa radi sve što joj se diktira, ali samo ako za to plati kartu, jest ispušten.

Bonus materijala ionako ima masu za one željne kopanja.
Main movie traje sat i dvadeset pet minuta i završava sa Bleed it Out kad Brad Delson pusti da Fender radi feedback u Cobainovoj maniri samo što bi pokojnikova gitara u ovo vrijeme kraja koncerta obično bila u komadima.

P.S. Shinoda, osim što repa, svira gitaru i piano, recitira politički osviještene versove a cappella te nosi snenu trodnevnu bradu, još je i modni prorok za alternativnu naciju. Na tiha vrata najavio je povratak karirane košulje u igru.
Namjestite sistemsko vrijeme na 1992. i trk u ormar.

Antonio Hadrović

Hits 4230

Posljednje predstavljeni jazz albumi

Posljednja 102

Izvještaji



freekind. nastupile u Vintage Industrial Baru


Depeche Mode emotivno i snažno u Budimpešti


Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici


Večer u Tvornici kulture uz “The Quarantinos”


Riblja čorba u sportskoj dvorani Brežice


Ida Prester u Tvornici


CHUI u Vintage Industrialu


Dvostruko glazbeno slavlje


Taake supp. Nordjevel i Theotoxin - Crnometalni Dan očeva


Peperton Fest u Močvari najavio neke nove početke


Psytrance spektakl u Željezničaru


Ante Jeličić Quintet nastupio u Providurovoj Palači u Zadru


Večer fada u Hrvatskom domu u Splitu


Mašinko + nabod! i IDEM u Tvornici Kulture - trijumf punka


Pocket Palma i Jymenik nastupili u Tvornici Kulture


Galerija fotografija: Sjena & Zerc u Križevcima