A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #

Data

Released Studeni 2007
Format Video
Vrsta Pop / R&B / Dance
Dodano Petak, 23 Rujan 2011
Žanr Pop
Broj diskova 2
Edition date Studeni 2007
Država SAD
Etiketa Sony BMG
Tags

Review

Uz Robbia Williamsa, Justin Timberlake je jedina od novijih glazbenih ličnosti koja se može pohvaliti da se izvukla iz okova boy benda. Međutim, za razliku od gospodina Williamsa, Justin je multitalent koji se osim pjevanjem bavi i produciranjem te pisanjem tekstova, a sa samo dva solo albuma Justified i Futuresex/Lovesounds uspio je steći nezapamćenu svjetsku popularnost koja seže do tih razmjera da ga se proglašava nasljednikom Michaela Jacksona.

Dvostruko DVD izdanje Futuresex/Loveshow: Live In Madison Square Garden ipak otkriva dvije velike Justinove boljke: previše futuristički scenski nastup i zainteresiranost uglavnom ženskog dijela glazbene publike. Ipak, Justin kao showman uistinu pokazuje odlične kvalitete, pridavajući veliku važnost plesu i sviranju instrumenata u scenskom nastupu. Te kvalitete ocrtavaju se već u uvodnoj pjesmi Futuresex/Lovesound, nakon koje slijede hitovi Like I Love You, My Love i Senorita, koje su prepune vješto koreografiranih plesnih nastupa. Ako vas već sada počne iritirati vrištanje uzavrelih ženskih fanova Justina Timberlakea, onda je najbolje da DVD izvadite iz playera, jer ono će se nastaviti i u ostatku koncerta.

Od vrhunaca koncerata ističu se izvedbe pjesama Rock Your Body, Gone , What Goes Around/Comes Around te , naravno, neizostavna SexyBack, dosad najveći Justinov hit kojega su vjerojatno već svi čuli. Cijelom koncertu u suštini ipak manjka pravih emocija velikih scenskih nastupa, iako je na DVDu zabilježen sa besprijekornih 5.1 DTS zvukom.

Drugi disk nudi pregršt dodataka kao što su dokumentarac o samom koncertu, 2 polusatna intervju sa cjelokupnom scenskom ekipom i Justinom u kojima saznajemo prvenstveno njihove dojmove o glazbi i nastupu, kratki pogled ispod stagea Madison Square Gardena te dodatna pjesma Lovestoned. Ovo uistinu dobro opremljeno izdanje zasigurno će privući prvenstveno fanove Justina Timberlake, kojima je u suštini i namijenjeno.

SoundGuardian

Hits 4061

Posljednje predstavljeni jazz albumi

Posljednja 102

Izvještaji



Mariza oduševila punu dvoranu Lisinskog


Sukhishvili u Lisinskom - II. dan


Poluintimni koncert velikog gospodina u maloj Šiški


Mimika Orchestra nastupio u ciklusu Chiaroscuro


Sukhishvili u Lisinskom - I. dan


Kawasaki 3P sirovo i jako zagrmili Tvornicom kulture


Nirvana tribute u VIB-u


Perpetuum Jazzile u Lisinskom


HC PUNK-erija u domu kulture zvanom Močvara


Judas Priest, Saxon i Uriah Heep u Beču


Galerija fotografija: Stare pizde + Prazna kutija


Galerija fotografija: Skotni vrag


Dalmatinsko jugo i akustična Vlatkova rapsodija


freekind. nastupile u Vintage Industrial Baru


Depeche Mode emotivno i snažno u Budimpešti


Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici