Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

ThirtySecondsToMars Photo01 2017 UniversalMusic30 Seconds To Mars je podijelio novi singl nazvan „Rescue Me“. Bend kojemu je frontmen glumac/glazbenik Jared Leto je osnovan 1998. godine a prvi istoimeni album su izdali 2002. Do danas su izdali pet studijskih albuma. U videu ljudi pokazuju svoje emocije tuge, plača te vrište i plešu a na kratko se pojavljuje i Paris Jackson.

U izjavi, Jared Leto kaže: „'Rescue Me' je pjesma o boli, osnaživanju, pjesma o vjeri, o slobodi. Pjesma je također o borbi koju mnogi od nas vode sa strahom, depresijom i tjeskobom u nadi da ćemo jednog dana živjeti životom ispunjenim srećom i snovima.“

Video je popratila i vijest da je gitarist Tomo Miličević napustio bend. Tomo nije bio na zadnjoj europskoj turneji a jučer je izjavio da nije više član 30 Seconds to Mars. Rekao je da ne zna kako bi to objasnio, no, da je najbolje za njega a i za bend da više nije dio tima. Osjećao se privilegiranim što je proveo duži dio života s Jaredom i Shannonom te da će zauvijek imati lijepe uspomene.
Tijekom prošlog travnja ove godine, 30 Seconds to Mars su izdali svoj peti studijski album nazvan „America“.