Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Fibra festival 1.dan photo Darko Skrobonja

Sunčano i malo hladnije vrijeme u subotu bila je podloga za otvaranje prvog izdanja Fibra festivala. 1000 ljudi u publici došlo je pozdraviti headlinere Partibrejkerse i Let 3, domaće momke iz RØLA i goste iz Zagreba - Markiz, Slow Motion Suicide i Irenu Žilić.

Let3 photo Darko Skrobonja

Kao i očekivano, najveći broj Fibrinih gostiju došao je poslušati legendarne Partibrejkerse i nenadmašni Let 3 koji su žestokim svirkama iznova oduševili publiku. Publika koju je činila podjednako starija i mlađa generacija pokazuje da Splitu nedostaje ovakvih kvalitetnih rock glazbenih događanja za sve generacije. Ništa manje Splićani i strani gosti nisu uživali u genijalnim tekstovima RØLA, alter rocku Markiza te sve popularnijem Slow Motion Suicideu i Ireni Žilić.

Irena Zilic photo Darko Skrobonja

Fibra danas nastavlja s programom – vrata se otvaraju u 18:00, prvi na binu penje se punk rock bend Rezerve (19:00), iza njih nastupaju She Loves Pablo (19:45) pa rock legende Kojoti (20:50)! Iza Kojota na scenu dolaze Sinjani kojima se skače M.O.R.T. (22:00), a onda Vojko Vrućina (23:00)! Prvi Fibra festival završavamo s Krankšvesterom (23:50) i trap gospodarima High 5 (00:40).

Partibrejkers photo Darko Skrobonja

Kupnja ulaznica za današnji program Fibre moguća je na ulazu u Tvrđavu Gripe po cijeni od 95,00 kn.

S obzirom na odgodu prvog dana festivala, s petka na nedjelju, sve kupljenje ulaznice za petak vrijede i za danas. Svi kojima ne odgovara promjena rasporeda povrat novaca mogu zatražiti na prodajnom mjestu gdje su kupili ulaznicu ili u slučaju kupnje online slanjem emaila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..