Novosti
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

ssf

Svakog prosinca najbrži fanovi na raspolaganju imaju najviše 24 sata da kupe prve i najpovoljnije ulaznice za Sea Star festival, a ove godine interesovanje je toliko da je kompletan kontigent od čak 5.000 ulaznica otišao i prije roka! Zbog ovakve potražnje, organizatori iz Exita odlučili su da novi kontigent puste po idućoj, promotivnoj cijeni, od samo 229 kn što je također velikih 50% uštede u odnosu na finalnu cijenu ulaznica! Uz njih, u ponudi su i VIP Gold ulaznice po cijeni od 750 kn, a sve ulaznice mogu se kupiti na prodajnim mjestima te online u sistemima Ticketshop.hr i Entrio.

Kako je već najavljen od strane organizatora i domaćina iz Umaga, najjači Sea Star do sada idućeg će ljeta podići ljestvicu na dosad najvišu razinu, a veliki vjetar u leđa u tom koraku bit će i prvih 5.000 obožavatelja koji su svoj dolazak potvrdili u jednom danu! Kada se tome zbroje i svi posjetitelji iz cijele regije, ali i nekoliko desetina zemalja svijeta, koji uz EXIT paket odluče da idu i na Sea Star, može se očekivati rekordan broj posjetitelja koji će upravo iz Istre pokrenuti ljetnju sezonu na cijelom Jadranu, ali i šire kao jedan od prvih velikih open-air festivala u kalendarskoj godini.

Prva dva izdanja Sea Star očaralo je mnogobrojnu publiku te internacionalne i regionalne izvođače koji su se u samim superlativima izrazili o kvaliteti i atmosferi festivala, ljepotama Istre, kao i prihvaćenosti od strane domaćina. Već prošla godina donijela je mnoštvo pozitivnih noviteta od kojih se posebno isticala spektakularna glavna pozornica, Addiko Tesla stage, najveća dosad postavljena u Istri, koja je dominirala lagunom. Kroz kompleks Stella Maris dosad je prošlo više od 80.000 posjetitelja koji su uživali u nezaboravnim nastupima svjetskih i regionalnih superstarova kao što su Prodigy, Robin Schulz, Fatboy Slim, Dimitri Vegas & Like Mike, Hurts, Paul Kalkbrenner, Paul Van Dyke, Pendulum, Dubioza Kolektiv, Kiša metaka, Nipplepeople Krankšvester i Tram 11, kao i žanrova poput elektronske plesne glazbe i trapa/hip hopa koji dominiraju globalnim zvukom.

Treće izdanje Sea Star festivala održat će se u famoznoj laguni Stella Maris u Umagu, 24. i 25. 5., uz Welcome Party 23. te Closing Party 26. svibnja. Prva imena potvrđnih izvođača bit će objavljena jako brzo.



Izvještaji



Ikone simfonijskog metala u Tvornici


Tv Eye održali koncert u karlovačkom Stardustu


Moć punk/metal buntovništa u Tvornici


Clan of Xymox u Močvari


Urban&4 oduševili u Balama


Galerija fotografija: Pavel u Dugoj Resi


Galerija fotografija: Rebel Star u Movčari


Zdenka Kovačiček nastupila u Petom kupeu


Špirologija Trio u Klubu Komedija promovirao album "August... Rhythm changes"


Yann Tiersen u Tvornici: Kerber - spajanje svjetova


Galerija fotografija: Cryptopsy, Atheist, Serpentslain, Almost Dead


ABBA SYMPHONIC oživio najuspješnije hitove grupe ABBA


Brkovi u riječkom Pogonu kulture


Studio 54 Tribute na jednu večer preselio Manhattan u Zagreb


Dajte nam kruha i metala


M.O.R.T. + Radagast nastupili u rasprodanoj Tvornici Kulture


Sjajan početak ovogodišnje Jazz.hr sezone


BluVinil uspješni u Tvornici kulture


Galerija fotografija: Kandžija + Bvana Herbalajzer i Džezeri iz Lagune @VIB


The Dire Straits Experience podigli na noge ispunjeni Lisinski