Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

australijauksetu

Australija nam je već pokazala kako ima snažnu alternativnu scenu odličnim koncertom bendova We Lost The Sea, Meniscus i Dumbsaint prošle godine. Ovog puta u progresivne melodije uvodimo i poneke vokale, a Caligula's Horse, CIRCLES i I Built The Sky pokazat će nam zašto toliko volimo „Down under“.

FB 940x788

Mark Knopfler, jedan od najcjenjenijih i komercijalno najuspješnijih umjetnika svih vremena, najavio je svjetsku turneju za 2019. godinu. Turneja "Down The Road Wherever" starta u travnju iduće godine u Barceloni, nastavlja se dalje nizom koncerata po Europi te se nakon srpanjskog koncerta u Veroni seli u SAD tijekom kolovoza i rujna. Domaća publika Knopflera je imala prilike vidjeti na domaćem tlu dva puta, a sada će nam najbliže doći u susjednu Sloveniju gdje će 29.6. održati koncert u ljubljanskoj dvorani Stožice.

vuk2108

Od 26. do 28. listopada u Velikoj dvorani Hrvatskog doma i Koncertnoj dvorani Glazbene škole održat će se 8. Večeri udaraljkaša u Križevcima.

Belgrade Jazz festival 2018 1

Dom omladine Beograda od 25. do 29. listopada 2018. predstavlja 34. Beogradski jazz festival, pod sloganom „BEZ GRANICA“ / „NO LIMITS“.

brufer final

Brucošijada FER-a je objavila nova imena i tako zatvorila krug izvođača koje ćemo imati priliku gledati i slušati na 37. izdanju najvećeg studentskog festivala koje će se održati 10. 11. na FER-u!

kries

Nakon velikih koncerata u Boogaloou i Zmajurjevu te nastupu na Sziget Festivalu, vrijeme je za dva intimnija Kriesova klupska koncerta s ograničenim brojem ulaznica. U svoje rokovnike ubilježite petak i subotu, 26. i 27. listopada i dođite po svoju dozu vrhunskog world music doživljaja koju može isporučiti samo ovaj bend.

EMFest

Od početka do sada Exposure Music Festival etablirao se kao najveći europski open air singer songwriter festival koji je zainteresirao kako domaću tako i stranu publiku. Od milja nazvan “Glazbeni Stonehenge” smjestio se na prekrasnoj lokaciji u neposrednoj blizini Velike Gorice, na Ranchu Kurilovec gdje će se 14. i 15. lipnja 2019. godine održati njegovo sedmo izdanje.

zrinka

Zrinka Posavec, osebujna umjetnica kristalnog glasa, održat će u srijedu, 24.10. službenu promociju albuma „Gradovi i sela“ u Saxu!

claude debussy

Povodom stogodišnjice smrti Claudea Debussyja (1862-1918) Muzička akademija Sveučilišta u Zagrebu priprema dva koncerta u Koncertnoj dvorani Blagoje Bersa (Muzička akademija) na kojima će se izvesti djela ovog iznimnog francuskog skladatelja.

kandžija

Slavonski prvak hip hopa Kandžija dolazi 24. studenog u KSET na svoj prvi zagrebački solo nastup. Jedan od vodećih hrvatskih repera s već utabanom karijerom ovaj put stiže bez pratećeg benda Gole žene, na krilima posljednjeg solo albuma „Beton“ kojim je zacementirao status na sceni.

HammerfallNakon iznimno uspješnog početka turneje, Hammerfall nastavlja s putovanjem te stiže i u istočne predjele Europe u društvu brazilskih zvijezdi Armored Dawn koji promoviraju svoj hvaljeni album "Barbarians in Black".

2nd

Berlinska grupa Scream Of The Butterfly premijerno će se predstaviti zagrebačkoj publici u klubu Klub 8. studenog.

Jonathan 0213

Riječki Jonathan potvrđeni su za nastup na uglednoj SXSW konferenciji i festivalu u Austinu u ožujku 2019. godine.

CUL DE SAC

BEK je nova platforma za raznovrsne društvene i kulturno - umjetničke sadržaje sa ciljem generiranja inovativne sociokulturne klime u svrhu sveobuhvatnog razvoja zajednice. Radi se zapravo o skvotu koji se smjestio u Nazorovoj 53, u devastiranoj zgradi bivšeg centra Vinko Bek za djecu s poteškoćama s vidom.

The Stevenson Ranch Davidians

The Stevenson Ranch Davidians glazbena je misija tekstopisca, pjesnika i kantautora Dwayne Seagravesa.