Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Yusif Guleghina

Legenda svjetske operne pozornice Maria Guleghina pridružit će se na pozornici Lisinskog slavnom tenoru Yusifu Eyvazovu.

ana

Kantautorica Ana Ćurčin s bendom The Changes 29. ožujka stiže u Zagreb, a koncert će se održati u Tvornici kulture. Vrata se otvaraju u 20:30, a koncert će krenuti u 21:30 sati.

INM 2018 Twitter Post 1024x514 LIKA TUS

Sjajnom line-upu INmusic festivala #13 pridružuju se i dva odlična hrvatska glazbena imena: Tús Nua i Lika Kolorado!

superuho

Ova prva SuperUho festivalska objava stiže kasnije nego je to prvotno bilo najavljeno stoga se iskupljujemo dvostrukim brojem izvođača. Imena koja slijede jamče da će Primošten još jednom postati središtem dobre glazbe i još bolje zabave, koja će se u jednom od najljepših mjesta na Jadranu održati od 6. do 8. kolovoza 2018.

seastar

Prošlogodišnje izdanje Nautilus Arene, impresivne pozornice Sea Star festivala, dupko punom držali su regionalni techno majstori, ali ove godine uz njih stiže i furiozna postava s jedne od najvažnijih svjetskih elektronskih scena – Exitove Dance Arene!

judino drvoAmo ljudi, vamos!
Pokret, akcija, festivalska diverzija!
KUU Romb je osmislio program, a Juda široke ruke ponudio prostor i energiju kako bismo oformili još jedan pažnje vrijedan događaj u ovom gradu. Kratko i jasno – „NEMA LABAVO“ !Mogli ste primijetiti kako našim festivalima gađamo one vikende čije nedjelje ne ostavljamo praznima.

JayZ Beyonce photo Larry Busacca

Svojoj predstojećoj zajedničkoj turneji, Beyonce i Jay-Z dodali su još pokoji datum, između ostalog i za europski dio.

Arctic Monkeys credit Dave M Benett

Njihov album prvijenac iz davne 2006. godine biti će presnimljen na multi color smoke waxu.

kd

Jedni od najvećih imena elektronske plesne glazbe, ikone devedesetih godina prošlog stoljeća, kumovi downtempo glazbenog žanra te osnivači legendarnog G-Stoned Recordingsa – Kruder & Dorfmeister po prvi put stižu u Hrvatsku!

Koncert za zivot 2018

Zagrebačka filharmonija i ove će godine održati tradicionalni, deveti po redu, Koncert za život za Zakladu Ana Rukavina u četvrtak, 29. ožujka 2018. godine s početkom u 19.30 sati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Walter Etc Tour Day 13 Lower Res 0006

Indie emo naočale u drugom ovogodišnjem izdanju predstavljaju američke indie rockere Walter Etc., austrijsku dream pop grupu Crush i zagrebačke Weather Pains.

5T8C9510Budući da je svoj solo album 'We're All Somebody From Somewhere' izdao 2016., Steven Tyler, frontmen Aerosmitha, odlučio je tijekom ljeta isti promovirati po Americi i Europi.

Technoir

Talijanski psychedelic soul/nu jazz dvojac imena Technoir svoj drugi susret sa zagrebačkom publikom zakazao je za 5. travnja, a ovoga puta nalaze se u KSET-u.

TTNG

Good Vibrations je šestu sezonu otvorio u Močvari, a ovaj put se u nju vraća s pravom indie atrakcijom: TTNG (This Town Needs Guns). Ovi britanski math/indie rockeri vrlo jednostavno opisuju svoj glazbeni proces: „Pišemo i snimamo pjesme. Onda ih objavimo. Zatim sviramo te pjesme ljudima.“ Više o tome iz prve ruke može se saznati u subotu, 14. travnja.

spacecrew

U subotu, s početkom u 22 sata u Klutu kulture, očekuje nas nova koncertna večer na 14. Culture Shock Festivalu u Križevcima uz FelveraSafehouse Space Crew.