Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Alice SSF

Jedna od najprepoznatljivijih svjetskih glazbenih zvijezda nove generacije i headlinerica ovogodišnjeg EXIT festivala Alice Merton, dolazi 1. rujna i na glavnu pozornicu Sea Dance-a!

Records Collecting Dust

U subotu 23.6. s početkom od 18:30 u sklopu programa Vintage Edu Garden - Točka kulture na rubu Savske! ekskluzivno prikazuje jedan od najgledanijih dokumentaraca o vinilima - „Records Collecting Dust“, scenarist i redatelj Jason Blackmore, za koji se priča da je “ ...a documentary about the music and records that changed our lives“!

exit

Ostalo je još samo tri tjedna do Exita, službeno najboljeg europskog festivala, koji će ove godine na jednom mjestu okupiti neke od najvećih svjetskih zvijezda uz dugačak popis pjesama s vrhova top lista, onih koje su obilježile cijele žanrove i bile himne generacija te koje zajedno broje nevjerojatnih 27 milijardi YouTube pregleda!

inm web post 800x600 ekipa
Pred nama je još jedno rasprodano izdanje spektakularnog INmusic festivala koji iz godine u godinu kvalitetom sadržaja opravdava titulu jednog od najboljih svjetskih festivala. Ponovno su ostvareni odlični turistički rezultati obzirom da će zbog INmusica biti generirano oko 80.000 noćenja u Zagrebu.

fibra

Zbog najave kiše s jakim naletima vjetra, zbog sigurnosti posjetitelja i izvođača organizator Fibra festivala odlučio je odgoditi prvi festivalski dan Fibre s petka, 22. lipnja na nedjelju 24. lipnja.

NON SMOKING COCKTAIL PARTY VIZUAL

Ziggi, Little Vex, Brain Holidays i Ljetni vrt Savske 160 vas zovu na jedan opuš(t)eni petak i to onaj 22. lipnja kad vas očekuju Marko Gaćina iz Brain Holidaysa i Vedran Šimunec koji će uz non-smoking vile odsvirati presjek najzelenijih reggae pjesama.

ghf

Udruga za promicanje metal glazbe i kulture "Kairos" iz Pule organizator je „GoatHell Metal Fest“ metal festa, kulturnog festivala međunarodnog karaktera koji će se održati u Puli od 21. – 24. lipnja 2018. godine, a četverodnevna manifestacija osmišljena je kao kombinacija koncerata, zabavnih sadržaja, izložba, predavanja, radionica, performansa i dnevnih evenata.

texas

Grupa Texas na svojoj je službenoj Facebook stranici objavila vijest da će 30. rujna održati koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture. Koncert će se održati usklopu turneje kojom će promovirati novi album "Jump On Board" objavljen 21. travnja.

Fibra Festival

Kroz mjesec i pol dana otkrivali smo lineup ovog novopokrenutog alternativnog glazbenog festivala koji će se održati 22. i 23. lipnja 2018. godine na Tvrđavi Gripe, a sada objavljujemo satnicu i potrebne dodatne informacije za odličan provod na Fibra festivalu!

outmusic Anamarija Roncevic

Veliki glazbeni festivali uvijek će biti In, opskurni punk koncerti uvijek će biti Out. I to je sasvim OK, nekog reda mora biti, takve jednadžbe pokreću svijet. A kada se događaj koji je vrlo In i događaj koji je vrlo Out odvijaju u isto vrijeme u istom gradu, udaljeni tek nekoliko kilometara, svijet se počne okretati čak i brže.

a

Njujorški noise rock trio A Place To Bury Strangers nastupit će u klubu Močvara u subotu 8. rujna.

budjenje

Grupa Buđenje, najavljuje veliku koncertnu promociju svog novog, šestog albuma "Samo ti, samo ja" koja će se održati u petak, 30. studenog u velikom pogonu Tvornice kulture.

hn

Hojsak&Novosel duo je kojeg čine Tihomir Hojsak (kontrabas) i Filip Novosel (tambura), nastao na ideji kombiniranja dva žičana instrumenta uz različite tradicije sviranja. Njihova autorska glazba i originalni pristup vrlo brzo postali su hrvatski kulturološki brend pa je ovaj duo u nepune tri godine svoga djelovanja nastupio u Americi, Kini, Italiji, Belgiji, Austriji, Francuskoj, Sloveniji, Srbiji, BiH te cijeloj Hrvatskoj. Osim brojnih nastupa ističu se i kolaboracije s Vlatkom Stefanovskim, Matijom Dedićem, Zagrebačkom Filharmonijom, tamburaškim orkestrom HRT-a i Theodosiijem Spassovim.

KOVA1737

Svaki dan na Strossmayerovom trgu sviraju DJ-i, a ovaj tjedan program je posebno prilagođen produženom vikendu. Komotno zaboravite i na kuhanje jer od glazbenog programa bogatija je jedino gastro ponuda.

bš

Riječki glazbenik Boris Štok vraća se u Veliki pogon zagrebačke Tvornice kulture u petak, 26. listopada.