Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

mr bigAko se usred ljeta zaželite pravog rocka – pravac Ljubljana jer tamo stiže jedan i jedini Mr. Big. Mr. Big su velikani američkog rocka. Okupili su se 1988. godine u Los Angelesu, u sastavu: vokalist Eric Martin, gitarist Paul Gilbert (kojeg mnogi smatraju jednim od najboljih gitarista današnjice i kojeg smo imali prilike gledati više puta u Zagrebu), basist Billy Sheehan (koji je u Zagrebu dijelio binu sa Steveom Vaijem, a svirao je i s David Lee Rothom, The Winery Dogs itd.), te bubnjar Pat Torpey (koji je surađivao s Belindom Carlisle, Ritchijem Kotzenom, Robertom Plantom itd. te nažalost preminuo u veljači ove godine).

Danas je na bubnjevima Matt Starr. Bend je prvi album "Mr.Big" izdao 1989., a drugim albumom „Lean into It“ na kojemu su hitovi „To Be with You“ i „Just Take My Heart“ su pokorili glazbene ljestvice širom svijeta. Bend nije izgubio na popularnosti ni kada ga je napustio Paul Gilbert a zamijenio Ritchie Kotzen (kojeg smo dvaput gledali u Zagrebu) s kojim su snimili dva albuma. Kako to biva sa gotovo svima, 2002. su se zasitili i posvetili drugim projektima, da bi se 2009. opet okupili i krenuli u nove pobjede. Izdali su još ploča, a posljednju „Defying Gravity“ izdanu prošle godine predstavljaju 1.8.2018. u ljubljanskom Kinu Šiška.

Poseban gost će im biti bend Fozzy kojeg predvodi metal gitarist i profesionalni hrvač Chris Jericho. Fozzy je nastao 1999. godine u Atlanti, a svojim heavy metalom oplemenili su scenu albumima „Happenstance“, „All That Remains“, „Chasing The Grail“. Trenutno promoviraju posljednji album „Judas“.

Takav koncert se ne propušta!
Ulaznice možete kupiti na On-parole.com