Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

texas

Grupa Texas na svojoj je službenoj Facebook stranici objavila vijest da će 30. rujna održati koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture. Koncert će se održati usklopu turneje kojom će promovirati novi album "Jump On Board" objavljen 21. travnja.

Navedena turneja je trebala početi sutra, 22. lipnja u srpskom Kragujevcu, no zbog zdravstvenih problema pjevačice Sharleen i uputa liječnika da mora mirovati 10 dana, kragujevački koncert, kao i koncert koji se trebao održati u Skopju dan kasnije, odgođeni su za rujan, s tim da je kragujevački koncert prebačen u Beograd.

Novost uz sve to, ali i radosna vijest za hrvatske fanove, je ta da je uz makedonski i srpski dodan i datum u Hrvatskoj, navedeni 30. rujna kada će nastupiti u Tvornici kulture.

Objavu s Facebooka prenosimo u cijelosti:

Important Gig Update

Unfortunately, we are really sorry to announce that due to the ongoing issues relating to Sharleen's health, our gigs in Serbia and Macedonia this week have had to be cancelled. Sharleen has been instructed to have 10 days of rest.

We are pleased to announce that we will be in Serbia and Macedonia in September and have added an extra date in Croatia. Details are:

28th September - Skopje - SRC Kale
29th September - Beograd - Hala Sportovo
30th September - Zagreb - Tvornica Kulture

We are disappointed that the Kragujevac gig could not be rearranged but we hope our Serbian fans will be able to get to the gig in Beograd.

Thanks and we hope to see you there.