Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

apc

Uz desetogodišnje isčekivanje novog Tool albuma i nakon pregršt Puscifer materijala, Maynard James Keenan nas je počastio novim A Perfect Circle ciklusom. Iako je dotični projekt godinama držan na ledu s tek sporadičnim live pojavljivanjima, koautorski dvojac koji uz Maynarda čini gitarist Billy Howerdel, odlučio je 2018. oživiti usnuli bend s ozbiljnim namjerama koje uključuju novu ploču i konkretnim koncertnim datumima.

Aktualnim albumom “Eat the Elephant” zakoračili su ponovo na europsko tlo i nakon prstohvata festivalskih datuma ovog ljeta odlučili su se na obilniju indoor turneju starog kontinenta. Najbliže Hrvatskoj nastupit će 16. prosinca u bečkoj Stadthalle, više od 14 godina nakon legendarnog nastupa u Gasometeru početkom 2004. kad su promovirali drugi studijski album “Thirteenth Step”. Sam bend se u međuvremenu promijenio pa umjesto Jeordiea Whitea i Josha Freesea u ulozi ritam sekcije služe Matt McJunkins i Jeff Friedl, a privremeno im se priključio i Greg Edwards iz benda Failure dok je James Iha na reunion datumima sa Smashing Pumpkinsima.

Ovaj koncert nudi i dodatnu poslasticu jer će kao predizvođač nastupiti Chelsea Wolfe, američka goth-folk heriona, koju smo nedavno imali priliku doživjeti u Rijeci.

Ulaznice je moguće kupiti u sustavu Eventim po cijeni od 78,49 Eura za Front of Stage poziciju, 59,49 Eura za stajanje te 69,49 Eura za tribinu.