Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

ljetno kinoLjetno Kino započinje svoju 10. klupsku sezonu u Vintageu u subotu 13. listopada i u to ime pozivaju škvadru na čagicu... Max Juričić (vokal,ukulele), Vlade Matulić (klarinet,vokal), Filip Petković (bubanj,vokal), Luka Abrus (klavir, udaraljke), Josip Konfić (xilo-marimba).

Ukulele, klarinet, bubanj, klavir... i višeglasno pjevanje daju originalni zvuk bendu i njihovim obradama poznatih pjesama koje tjeraju na ples. Max Juričić (ex Film, Azra, Vještice, Šo!mazgoon…) vraća se sa svojim Ljetnim Kinom u Savsku 160. Kada dođe jesen, mi pobjegnemo na Ljetno Kino!

Ljetno kino od 2009. ne miruje. Krenulo je s Brača, a nastavilo se na urnebesnim zabavama po jadranskim otocima, na otvaranju filmskog festivala u Cannesu te na velikim glazbenim festivalima INmusic i Exit i svako toliko redoviti su gosti u VIB-u.

Bend koji neodoljivo podsjeća na toplinu i ugodu, zove na ples i baca osmijehe na lica - Ljetno kino, nastupit će u Vintage Industrialu u subotu, 13. Listopada, a prije i nakon koncerta vrtimo DJ selekciju... i tako sve do 5 ujutro.

FB INFO: https://www.facebook.com/events/289900181736804/

SUBOTA 13.10.2017 | Upad do 22:00h besplatan I Koncert: 23:30h I DJ party do 5 ujutro
Karte (od 22h): 10kn (studenti) / 20kn

Ako ste od noćnijih ptica i ne izlazite prije 22:00, javite nam se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s vašim osobnim podacima (ime i prezime, adresa) te naznakom u predmetu "ljetno kino". Možda dobijete dvije ulaznice. Javite se što prije jer dobitnike objavljujemo sutra iza podne. Sretno!