Najave koncerata
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

ImpulseFestivalLogoNOVO 01U drugom tjednu održavanja Impulse Festivala očekuje nas zanimljiv program. Naime, u sklopu edukativnog segmenta festivala održat će se prezentacijska radionica projekta Vibrabox, u četvrtak, 18. 10. u Book caffeu Dnevni boravak s početkom u 19 sati.

VIBRABOX je platforma za promociju hrvatske i regionalne glazbe koje nema u medijima. Vibrabox.click aplikacija omogućuje povratno mišljenje slušatelja na svim VIBRABOX lokacijama. U sklopu proslave uspješne suradnje i novog programa projekta VIBRABOX, voditelji projekta Valent Samardžija i Tin Đudajek održat će prezentacijsku radionicu na kojoj će predstaviti cjelokupno bogatstvo domaće glazbene scene, raspravljati o budućnosti domaće glazbe, ali najvažnije od svega, predstaviti novitet projekta VIBRABOX s kojim će slušatelji moći direktno utjecati na izbor glazbe koju slušaju u Dnevnom boravku.

Vibrabox je neprofitni je projekt Udruge ViBRa koji od 2012. promovira domaću, originalnu i nezavisnu glazbu diljem Hrvatske. Putem posebno dizajniranog uređaja i posebno napravljenog softwarea VIBRABOX nastoji sve čari domaće, nezavisne scene približiti publici i pokazati kako u Hrvatskoj ne samo da se radi kvalitetna i raznovrsna glazba, već da je postoji toliko da bi se njome mogao ispuniti eter bilo koje radio stanice. VIBRABOX upravo to i čini puštajući isključivo ovakvu glazbu na petnaest lokacija diljem Hrvatske i to svakodnevno, bez prestanka, reklama i bilo kakvih drugih smetnji.

Dan nakon, u petak, 19. 10. na botelu Marina publiku očekuje premijerni nastup riječkog kantautora Marka Rogića koji pod pseudonimom White on White uz pratnju benda promovira album prvijenac “Out of nowhere”.
White on White je slika. White on White je kantautorska priča. White on White je i pseudonim iza kojeg se udobno sakrio Riječanin Marko Rogić, u glazbi debitant, ali s glazbom, opet, cijeli život.
U proteklih je pola godine taj debitantski materijal predstavljen s dva singla “Mirage” i “This war” kao najava albuma prvijenca naziva “Out of nowhere” u nakladi Dallas Recordsa, koji će se moći kupiti na koncertu.

Ulaznice:
Preostalih pedesetak ulaznica po pretprodajnoj cijeni od 30 kuna moguće je kupiti u Dallas Music shopu Rijeka, Croatia RecordsU Rijeka i u sustavu Entrio (bit.ly/2OENcgY).
Cijena ulaznice na ulazu u botel, ukoliko ostane ulaznica na dan koncerta, iznosit će 50 kuna.

Službena satnica:
20 sati - Ulaz na botel
22 sata - White on White

Impulse je klupski boutique festival koji spaja gradske lokacije s misijom promocije dobre glazbe i urbane kulture. Festival organiziraju Distune Promotion i Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci, a sufinanciraju Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Grad Rijeka, Sveučilište u Rijeci i Zaklada Kultura Nova.

Festivalski event: https://bit.ly/2LGOEgp



Izvještaji



freekind. nastupile u Vintage Industrial Baru


Depeche Mode emotivno i snažno u Budimpešti


Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici


Večer u Tvornici kulture uz “The Quarantinos”


Riblja čorba u sportskoj dvorani Brežice


Ida Prester u Tvornici


CHUI u Vintage Industrialu


Dvostruko glazbeno slavlje


Taake supp. Nordjevel i Theotoxin - Crnometalni Dan očeva


Peperton Fest u Močvari najavio neke nove početke


Psytrance spektakl u Željezničaru


Ante Jeličić Quintet nastupio u Providurovoj Palači u Zadru


Večer fada u Hrvatskom domu u Splitu


Mašinko + nabod! i IDEM u Tvornici Kulture - trijumf punka


Pocket Palma i Jymenik nastupili u Tvornici Kulture


Galerija fotografija: Sjena & Zerc u Križevcima