Najave koncerata
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

stern

Novi podvig i zadatak, poznatog poduzetnika i bivšeg ministra gospodarstva! Davor Štern, za kojeg je znano da se u njemu krije veliki glazbeni talent, okupio je početkom novog milenija ekipu za svirke SuperStary kako bi zajedno uživali izvodeći glazbu svojih najljepših dana.

Jednom rokeri, uvijek rokeri – gospodinu Šternu tako su se priključili Željko Marinac – Mačor na bubnjevima, Damir Kukavica na bas gitari, Goran Ivas i Hrvoje Šolić na gitarama. Objavili su i kompilaciju od dvanaest pjesama “Sve je Rock & Roll” napisanih u periodu 2010 do 2016. godine, koji tematski pokriva od sjećanja na stare ljubavi, preko pozivanja mladih da misle svojom glavom i odupru se globalizacijskom pranju mozgova, do današnje sveprisutne borbe za egzistenciju i ekonomske emigracije.

Elvis je njihov kralj, a premda su se okupili kako bi svirali samo za vlastiti gušt, svakog četvrtka žare i pale u jednom zagrebačkom klubu. Pozivu iz Lisinskog naprosto nisu mogli odoljeti.

Program svečanosti Dana dvorane 29. prosinca počinje u 19:30 sati u Velikoj dvorani uz nastup hrvatske glazbene reprezentacije pod vodstvom maestra Ive Lipanovića koja će vas odvesti na glazbeno putovanje svijetom uz najveće hitove klasične glazbe, nakon čega počinje zabava uz ludu ekipu iz benda SuperStary od 21 sat u predvorju Velike dvorane.

Jesu li plesne cipelice spremne? Za plesne korake ne brinemo - jednom kad se nauče, ostaju zauvijek, baš kao i osjećaj ludih i nezaboravnih plesnjaka u kakvima ste nekada uživali.

Ulaznice po cijeni od 40 kn za plesnjak i 180/200/220 kn za program “Glazbe svijeta” možete nabaviti na www.lisinski.hr ili na blagajni Dvorane.



Izvještaji



Mariza oduševila punu dvoranu Lisinskog


Sukhishvili u Lisinskom - II. dan


Poluintimni koncert velikog gospodina u maloj Šiški


Mimika Orchestra nastupio u ciklusu Chiaroscuro


Sukhishvili u Lisinskom - I. dan


Kawasaki 3P sirovo i jako zagrmili Tvornicom kulture


Nirvana tribute u VIB-u


Perpetuum Jazzile u Lisinskom


HC PUNK-erija u domu kulture zvanom Močvara


Judas Priest, Saxon i Uriah Heep u Beču


Galerija fotografija: Stare pizde + Prazna kutija


Galerija fotografija: Skotni vrag


Dalmatinsko jugo i akustična Vlatkova rapsodija


freekind. nastupile u Vintage Industrial Baru


Depeche Mode emotivno i snažno u Budimpešti


Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici