Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

dalasijada3

Prvi post-blagdanski vikend u novoj 2019. počinje s trećim izdanjem Dallasijade. Produžetak novogodišnjeg tulumarenja ujedno je i zagrijavanje za AntiValentinovo #4 koje vas očekuje 8. i 9. veljače u Boćarskom domu.

U Vinylu će se u petak 11. siječnja predstaviti 2 benda intrigantnih naziva: Roppongi Red i Clone Age.

Roppongi Red je zagrebački electro-synth pop bend kojeg su osnovali Morana Bing i Daniel Šuljić a.k.a. DJ Shullio, kreativni dvojac koji je ujedno i autor pjesama. Iskrice, ljubav i prljavi ritam njihovo je geslo, a zvuk im se može opisati kao mješavina elektroničkih plesnih stilova. Na sceni energični, divlji, ekscentrični i nadasve zabavni, svojom mješavinom različitih klupskih stilova i Moraninim intrigantnim vokalom zasigurno će zainteresirati sve ljubitelje synth popa i elektronike.

Clone Age je bend iz Čakovca čija prva postava započinje sa radom 2002. Svoj glazbeni izričaj opisuju kombinacijom rocka, alternative i post-grungea. Nastupali su na mnogobrojnim festivalima i natjecanjima bendova kao što su InMusic festival, Čehaj Fest, Rock Otočec, Heineken Music Fest, UFO festival... Početkom 2014. uspijevaju pronaći odgovarajuću kemiju i kreativnu energiju za autorski rad i snimanje 10 novih pjesama za prvi pravi album "Fuse" koji je nastao sinergijom iskustva, znanja, kreativnost i ponajprije slobodnim pristupom prema samom instrumentu i stvaranju glazbe.