Najave koncerata
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

js

Koncert “Dinamovo proljeće” donijet će u subotu 23. veljače u Malu dvoranu Doma sportova grmljavinu, kako s pozornice, tako i iz publike, koja, sudeći po prodanim ulaznicama, dolazi iz svih zagrebačkih kvartova, ali i djelova Hrvatske. Svirka, glazbeni vrhunac niza manifestacija pod zajedničkim imenom “Dinamovo proljeće”, proteklih je tjedana jedna od najvećih akcija u gradu, a u vikendu pred nama najvažniji i najglasniji koncert.

Vrata Doma sportova otvoriti će se u 20:00. Grupa Šank će svoj nastup započeti u 20:45, Tram 11 u 21:30, Jura Stublić & Film u 22:25, dok će program zatvoriti Kawasaki 3P koji se na pozornicu penju u 23:35.

Upravo Kawasaki 3P danas je predstavio video za obožavanu pjesmu “Mupov-ska” snimljen u svibnju prošle godine na koncertima održanim u Teatru &td povodom 25. obljetnice benda. Prvo live izdanje benda s ponekim iznenađenjem za fanove bit će dostupno u travnju 2019., a veliku “generalku” imaju ove subote pred punim auditorijem Doma sportova.

Headlineri koncerta i najveći hrvatski hip hop bend svih vremena, Tram 11, jedan je od posljednjih bendova koji je na ispravan način prenosio duh zagrebačkog asfalta: “Ispričali smo priče koje ostaju za sva vremena, a najvažnije je što su iz zagrebačke perspektive. Zato najveće i posebne simpatije dobivamo od Dinamovaca. Mnogi su se prepoznali u pjesmama i cijelom atmosferom u pjesmama. Pad sistema, Kužiš spiku, Na vrućini gradskog asfalta, Kaj ima lima dovoljne su poveznice sa svim za šta se bore Boysi i navijači Dinama”.

General Woo i Target vraćaju se tako u Dom sportova, kompleks u kojem se dogodio njihov mitski povratnički koncert. Snimka baš tog nastupa uskoro će biti objavljena, a svojevrsna najava stiže u subotu kada Tram u Malu dvoranu donosi svoje najveće hitove.

Šankove Doma sportova u subotu preuzima zagrebačka “Pivovara Medvedgrad” koja će publici ponuditi svojih 5 vrsta piva. Nastavak je to odlične suradnje “Medvedgrada” i udruge “Dinamo – To smo mi” započete izbacivanjem ekskluzivnog i limitiranog izdanja “Zlatnog medvjeda” te krigle “Dinamovo proljeće”, izuzetno traženih artikala proteklih tjedana. Osim pića, u holu Male dvorane Doma sportova naći će se i štandovi s mnoštvo različitih artikala iz BBB Fan shopa, Futsal Dinama i udruge „Dinamo – To smo mi“.

Nakon fantastične izložbe u galeriji Kranjčar koju je dosad vidjelo više od 2000 posjetitelja i koja je produžena do subote te projekcije filma “Dinamovo proljeće – 20 godina poslije” koja je napunila kino Europa, koncert u Domu sportova vrhunac je događaja koji omeđuju prve proljetne europske utakmice Dinama. Juniori su se jučer plasirali među 16 najboljih mladih timova kontinenta, a pun Maksimir će u četvrtak prvu momčad gurati do pobjede. U Zagrebu se nakon puno sezona publika vraća Dinamu, a niz akcija “Dinamovo proljeće” ,čiji je cilj buđenje građanske podrške klubu, pokazuje da postoji ogromna plava navijačka vojska. Poslije koncerta u ožujku se priprema javna tribina na temu „Potencijali Dinama“ te još manifestacija koje će biti najavljene u skoroj budućnosti.

ULAZNICE
U prodaji su ulaznice po cijeni od 60 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 70 kn. Službena prodajna mjesta su svi Vivas Barovi, Bar & Club History (Tkalčićeva 68), Bad Blue Boys Fan Shop (Ilica 37), Mali Medo (Tkalčićeva 36), Pivnica Medvedgrad (Ilica 49), Fakin Craft Bar (Vukovarska 68), Rockmark (Berislavićeva 13), Dirty Old Shop (Tratinska 18), sva prodajna mjesta Eventima.



Izvještaji



freekind. nastupile u Vintage Industrial Baru


Depeche Mode emotivno i snažno u Budimpešti


Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici


Večer u Tvornici kulture uz “The Quarantinos”


Riblja čorba u sportskoj dvorani Brežice


Ida Prester u Tvornici


CHUI u Vintage Industrialu


Dvostruko glazbeno slavlje


Taake supp. Nordjevel i Theotoxin - Crnometalni Dan očeva


Peperton Fest u Močvari najavio neke nove početke


Psytrance spektakl u Željezničaru


Ante Jeličić Quintet nastupio u Providurovoj Palači u Zadru


Večer fada u Hrvatskom domu u Splitu


Mašinko + nabod! i IDEM u Tvornici Kulture - trijumf punka


Pocket Palma i Jymenik nastupili u Tvornici Kulture


Galerija fotografija: Sjena & Zerc u Križevcima