Najave koncerata
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Tom Jones photo

Grad Dubrovnik i Dubrovačke ljetne igre, u suradnji sa Star produkcijom, povodom 70 godina Dubrovačkih ljetnih igara na najljepšu dubrovačku pozornicu 1. srpnja dovode jednu od najvećih živućih legendi, velikog šarmera i genijalnog performera Toma Jonesa. Tom Jones u karijeri je objavio 41 studijski album, a uz to ima 20 video albuma, pet live i 16 kompilacija. Glazbene kritičare posebno su oduševili, što produkcijski, što izvedbom, posljednja tri  "Long Lost Suitcase", "Spirit in The Room" i "Praise & Blame" što je samo potvrda da Jones s pravom nosi titulu jednog od najpopularnijih izvođača u povijesti glazbe.

Jones nije jedina svjetska glazbena senzacija koja će ovo ljeto nastupiti u Dubrovniku jer već 1. kolovoza ispred dubrovačke katedrale stiže IL VOLO, operni pop trio, koji čine bariton Gianluca Ginoble (23) te dva tenora Piero Barone (25) i Ignazio Boschetto (23). Popularni trio u kratko vrijeme osvojio je obožavatelje širom svijeta, a zbog raskošnih vokala trojice mladića s pravom ih nazivaju nasljednicima Tri tenora.

Ljeto će u Dubrovniku biti u znaku velike obljetnice jednog od najstarijih i najprestižnijih europskih festivala - Dubrovačkih ljetnih igara. Ove sezone u svojoj velikoj, sedamdesetoj obljetnici, u 47 dana trajanja, brojnoj domaćoj i inozemnoj publici Igre će predstaviti više od 80 dramskih, glazbenih, baletnih i drugih izvedbi. Uz spomenute zvijezde, nastupit će brojni ugledni domaći i strani umjetnici, među ostalima i Yuja Wang, Ivo Pogorelić, Luka Šulić te Balet Mariinsky teatra.



Izvještaji



Glenn Miller Orchestra u Lisinskom


Widowspeak u Močvari - sjajna večer indie glazbe


Glazbeni dox - od Ryuichija Sakamota do Nicka Cavea


Drito X - večer 2.


Drugi dan Rock Massacre Festa


Krcata prva večer desetog Drito festivala


Prvi dan Rock Massacre festa u grunge tonu


CHUIte i poCHUite kako su CHUI osvojili Split


ekstaza u Tvornici na promociji novoga albuma Jonathana


Brkovi potpisivali vinil u Dirty Old Shopu


Bajaga i Instruktori u Tvornici


Galerija fotografija: Ozric Tentacles i Silas & Saski


Finntroll, Metsatöll i Suotana u Vintageu


Galerija fotografija: Ljetno kino u klubu Sax!


Galerija fotografija: Gajnice vrište


Silovita nesebičnost Manntre


Jelusick u riječkom Pogonu kulture - Ima li nade za nas?


Jelusick u Tvornici kulture


Savršeno pakleno uz Savršene Marginalce u rasprodanom Vintageu