Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

darius syrossian

Student Day Festival i ove će godine pretvoriti skladište ExPort Delta u KBS WareHouse najveći party u regiji, na kojem će line-up predvoditi Darius Syrossian (Do Not Sleep / Moxy Muzik / UK), svjetski poznati DJ iz Velike Britanije.

Zvijezda elektronske glazbe premijerno dolazi u Rijeku, a odličnu atmosferu stvorit će u subotu, 18. svibnja. Strastveni i osvježavajuće otvoreni Darius stvara glazbu koja je istančana, a njegova filozofija je uvijek usredotočena na principe House i Techno glazbe.

- Sve je to House i Techno, ne zanimaju me trendovske podjele. Ja sam na sceni jer volim glazbu, a ne kao puno ljudi koji se bave glazbom jer vole scenu. To je glazba za mene, i to je sve što je važno, riječi su Darius Syrossiana koje ne samo definiraju njegov stil i zvuk, već i predstavljaju principe rada ovog uspješnog DJ-a, producenta, vlasnika etikete i radijskog voditelja.

Pravi radoholičar, Darius Syrossian živi, diše, svira i producira glazbu cijeli svoj život. Četrnaest godina radio je u prodavaonici ploča, gdje je stekao znanje i razumijevanje koje mu je pomoglo da se popne na sam vrh svjetske scene. Danas nastupa u svim važnim klubovima i na festivalima, a producira za vodeće izdavačke kuće poput Moon Harbour, 8 Bit, Hot Creations, Get Physical i mnoge druge. On je također ostavio svoj neizbrisivi trag na House sceni sa čak dva Essential Mix-a i party serijalom Do Not Sleep koji je pomeo Ibizu i mnoge klubove diljem svijeta.

Posljednjih godina publika je mogla svjedočiti njegovim tjednim rezidencijama za neke od najslavnijih klubova Ibize, Space i Sankeys, kao i gostujuće slotove u DC10, a od prošle godine Darius započinje novu rezidenciju u slavnoj Amnesiji. Nedavno je lansirao svoju novu vinil etiketu Moxy Muzik i radio emisiju RINSE FM, kojom dokazuje da glazba za plesni podij ne mora biti generička.

- Ovom specijalnom prigodom Moxy Muzik dolazi u naš WareHouse, a Darius će odsvirati extended set, koji će nastaviti i na ekskluzivnom after partyu! KBS WareHouse floor već je odavno poznat po kvalitetnom odabiru izvođača koji mogu zadovoljiti i najzagriženije ljubitelje elektronske glazbe, a uz besplatan ulaz, kao i na ostale programe Student Day Festivala, očekujemo da će ExPort Delta biti krcat pozitivnom energijom i „nabrijanom“ publikom, kazao je Sanjin Lovrin uime organizatora Student Day Festivala.

Najveće studentsko događanje u regiji trajat će od 13. do 18. svibnja i ponuditi program ispunjen kulturnim, edukativnim, sportskim, humanitarnim, zabavnim, glazbenim i znanstvenim sadržajima. U svom jubilarnom desetom izdanju, SDF je pripremio dosad najatraktivniji glazbeni program, koji će se održati 17. i 18. svibnja na prostoru ExPort Delte – uz Dariusa Syrossiana koji će predvoditi „line-up“ KBS WareHouse floora te britansku glazbenu atrakciju Rudimental DJ koji su glavni headlineri „main floora“, tijekom dva dana nastupit će dvadesetak odličnih glazbenika, bendova i DJ zvijezda, sve uz besplatan ulaz!