Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

kandd

Nakon spektakularnog nastupa na Tvrđavi sv. Mihovila prošlo ljeto, Kruder & Dorfmeister u sklopu europske turneje, gdje nižu rasprodane dvorane, 19. listopada nastupaju u zagrebačkoj Laubi.

U Laubu dolaze u pratnji tima vizualnih umjetnika lichterloh s kojima će nas povesti na četverosatnu audio-vizualnu vožnju. Nastup u Zagrebu dio je europske turneje kojom se obilježava 25 godina nastupanja ovog genijalnog austrijskog glazbenog dvojca koji će tom prilikom izvesti neke od svojih najvećih hitova poput „High Noon”, “Black Baby”, “In Deep Shit”,“Trans Fatty Acid” i mnoge druge.

Toplo, duboko i eklektično s primjesama jazza, funka, soula, reggaea i hip-hopa, K&D zvuk promijenio je percepciju elektronske glazbe. Remiksirali su velikane kao što su Depeche Mode, Madonna, Roni Size, Gotan Project. Kompilacijski album „DJ-Kicks“ za label K7 označio je prekretnicu za K&D; od heroja undergrounda postali su kritički hvaljeni i medijski eksponirani producenti i DJ-i, s bazom obožavatelja koja se iz Europe proširila na cijeli svijet. Sljedeća kompilacija „K&D Sessions“ postala je globalni bestseller, s više od milijun prodanih primjeraka, a danas se smatra jednim od albuma koji je definirao zvuk devedesetih godina prošlog stoljeća.

Ulaznice

Ograničen broj Early Bird ulaznica je rasprodan, do 1. rujna u prodaji su ulaznice po cijeni od 160 kuna, a od 1. rujna do 1. listopada cijena ulaznica će iznositi 200 kuna, nakon 1. listopada cijena ulaznice iznosit će 240 kn. Ulaznice se mogu naći u Entrio sistemima i Entrio prodajnim mjestima.