Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

flyer

Nakon velikog radijskog hita "Jednostavnije" grupa Flyer nastavlja s predstavljanjem ljetnih glazbenih pjesama i veselih ritmova.

beztebe remix

Grupa Detour za kraj ljeta pripremila je pravu glazbenu poslasticu, remix za njihov veliki hit, pjesmu 'Bez tebe', inače treći službeni singl s aktualnog albuma 'Tourdetour' koji im je ujedno donio Porin za Najbolju izvedbu grupe s vokalom.

lu jakelic

Nakon iznimno uspješnog singla "Domine" kojim je potvrdila status jedne od najperspektivnijih domaćih kantautorica, Lu Jakelić objavila je pjesmu "Možda" koja će se naći na njezinom prvom nosaču zvuka. Treći singl s nadolazećeg albuma "Sve o čemu sam šutjela" nosi snažnu poruku o samoći koja je nužna kako bi se osoba u potpunosti ostvarila i uvidjela da je ljubav prema sebi jedini pečat mira. Iako pjesme najčešće piše iz vlastite perspektive ili odnosa koji promatra, one u svom punom obliku često dobiju širi spektar.

michael you

Michael Kiwanuka najavio je detalje oko objave svojeg trećeg studijskog albuma "KIWANUKA". Album će objaviti 25. listopada, a već sad nam je dostupan i prvi singl s albuma – "You Ain't The Problem". Hrvatska publika singl može slušati u radijskom eteru, na Deezeru i Google Playu.

arsen rariteti

Najveći kantautor naših prostora koji je zauvijek zadužio cjelokupnu glazbenu scenu, Arsen Dedić, u novoj kolekciji u izdanju Croatia Recordsa predstavlja se sa svojim potpunim ranim opusom. Ova kolekcija obuhvaća sve što je izašlo na pločama u razdoblju od 1962. do 1964. godine zajedno s pronađenim snimkama razasutim po tadašnjim republičkim RTV centrima, do sada neobjavljenima na diskografskim nosačima zvuka. Ovo izdanje moglo bi se opisati i kao razdoblje od pjesme "Zapleši twist" do pjesme "Kuća pored mora" ili razdoblje od Igora Krimova do Arsena Dedića.

D63D2ED0 A441 4459 973B 4C9693A05D8B

Najmlađi dobitnik prestižne glazbene nagrade ARIA, 16-godišnji Australac - RUEL, u rujnu će objaviti EP "Face To Face"(RCA). Na EP-u će se naći i istoimeni singl kojega je producirao M-Phazes. Spot za pjesmu „Face to Face“ pogledajte u nastavku.

DDD00916

Billie Joan u suradnji s "Park Session" predstavlja novu pjesmu "Lesson Learned" te najavljuje prvi spot i singl s nadolazećeg albuma "Judas" početkom rujna. Pjesmu poslušajte u nastavku.

Rockeri

Bend Rockeri predstavio je četvrti službeni singl i spot 'Svi smo bili ludi za njom' u izdanju Croatia Recordsa. Autor teksta je Mario Vestić, aranžman su napravili Rockeri. Glazbeni producent pjesme je Branimir Jovanovac, a spot potpisuje Marko Zeljković. Spot pogledajte u nastavku.

przanje idem na more

Bend PRŽENJE je osnovan 2019. u Zagrebu i nedavno su izbacili prvu pjesmu pod nazivom "Idem na more".

đutko

Etiketa više manje zauvijek predstavlja novi singl, kako ga nazivaju, "princa agro-pop zvuka" Đutka pod imenom "Prekasno". Za pjesmu je objaviljen i prateći video spot, koji možete pogledati u nastavku.

tarantino once upon a time1

Poznati američki filmski redatelj, Quentin Tarantino, odličan je poznavatelj glazbe što nam je više puta pokazao i u svojim projektima. Ne čudi, stoga, da soundtrack “Once Upon a Time… in Hollywood” iščekujemo podjednako kao i sam film. Ovaj soundtrack je ljubavno pismo glazbenoj eri ’60-tih, a odabrao ga je osobno sam redatelj.

haim press

Sestre HAIM nam predstavljaju jednu opuštajuću, pitku ljetnu pjesmu, prigodnog naziva „Summer girl“.

valetudo

Valetudo, dubrovački bend nepresušne energije u svakom smislu, predstavljaju svoj novi spot u režiji Srđana Kokanova. 'Defora od mora' već je u radijskom eteru, a sada imamo priliku i vizualno se prepustiti ovoj odličnoj pjesmi.

fear inoculum naslovna strana1

Fear Inoculum, peti studijski album grupe TOOL stiže 30. kolovoza, a najavnu pjesmu možete poslušati u nastavku.

received 2472431642779885

Trophy Jump je punk-rock bend koji je prije nekoliko godina niknuo iz JeboTon kolektiva. Bend trenutno radi na formiranja LP-a i pjesma "Leather Couch" je iz tog isplivala kao prvi singl. Stvar je nastala dok je Antun živio u Varšavi kao osvrt na konstantno upoznavanje novih ljudi i brzo opraštanje od istih.