Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Disclosure

Braća Guy i Howard Lawrence – poznatiji kao Disclosure, fanove diljem svijeta su ugodno iznenadili objavom novog singla!

Naslova „Ultimatum“, novu pjesmu su predstavili iznenada, objavama na svojim društvenim mrežama, nakon višemjesečnog zatišja i kreativne pauze. Singl je i hrvatskoj publici dostupan u radijskom eteru, te putem Deezer i Google Play digitalnih glazbenih platformi.

„Isprike što se nismo javili i prije – nedostajali ste nam, stoga smo željeli s vama podijeliti nešto na čemu smo radili u ovom razdoblju kada je sunce ponovno zasjalo, a drveće postalo zelenije“, otkrili su slikovito i nastavili „Prije nekoliko mjeseci smo otkrili fenomenalnu glazbenicu, imena Fatoumata Diawara! Dok smo proučavali njenu diskografiju, otkrili smo ovaj divan sample i zaigrali se u studiju. Rezultat toga je naša nova pjesma – Ultimatum“.

Fatoumata Diawara talentirana je glazbenica, porijeklom iz Obale Bjelokosti, s trenutnom adresom u Francuskoj. Iza sebe ima hvalevrijednu glazbenu karijeru, objavljena 3 studijska izdanja, nastupe diljem svijeta (uključujući i nastup na prestižnom Glastonbury festivalu 2013. godine), a pozornicu je dijelila s imenima kao što su Paul McCartney, The Roots, Nicolas Jaar...

Singl „Ultimatum“ ft. Fatoumata Diawara od ovog trenutka možete pronaći u svom PlayMPE Playeru, u dvije verzije – edit & extended mix!