Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

FlorenceWelch FATM Photo02 2018 credit Vincent Haycock UniversalMusic

Skupina Florence + the Machine predstavlja novu pjesmu s iščekivanog albuma „High As Hope“, koji nam stiže 29. lipnja! Naslova „Big God“, pjesma je dostupna u radijskom eteru te putem Deezer i Google Play digitalnih glazbenih platformi, a objavljen je i video koji možete pogledati u nastavku.

„Big God“ produkcijski potpisuju Florence Welch i Emilie Haynie, autorski pečat ostavio je Jamie XX, a u njenom kreiranju je sudjelovao i jazz glazbenik Kamasi Washington. Pjesmu prati i videospot, koji redateljski potpisuje Autumn De Wilde, a nakon premijere na Apple Musicu, video je od danas dostupan i putem službenog YouTube Vevo kanala.

Za Florence + the Machine ovo je treća po redu pjesma koju nam predstavljaju s novog studijskog izdanja – kao prvi materijal novijeg datuma predstavljena je pjesma „Sky Full Of Song“, a zatim je uslijedila i objava službenog najavnog singla novog albuma, pjesma „Hunger“. Album „High As Hope“ bit će objavljen u petak, 29. lipnja, a hrvatskoj publici su dostupne digitalne prednarudžbe, putem Google Play servisa.

Popis pjesama

June
Hunger
South London Forever
Big God
Sky Full of Song
Grace
Patricia
100 Years
The End of Love
No Choir