Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

sana garic 010

Singlovi za pjesme „Nešto u nama“ i „Cvet na vodi“ s uspješnog debi albuma „Svet za nas“ Sane Garić dobili su ekranizaciju.

Spotovi su kroz sliku u potpunosti uspjeli dočarati snažne, a suptilne brojeve „Nešto u nama" i „Cvet na vodi“ s albuma „Svet za nas“. Redateljska palica je pripala Dušanu Jaukoviću, koji je ujedno i direktor fotografije. Za kolor-korekciju bio je zadužen Marko Paunović, a za postprodukciju, digitalni kompoziting i kao asistent kamere — Vladan Djiri Vasiljević.

Poslije ovogodišnjih uspješnih ljetnih nastupa na festivalima kao što su bili INmusic (Zagreb), koji važi za jedan od najvećih regionalnih festivala, Festival muzičkog dokumentarnog filma DKSG, Morski ritam života (Herceg Novi) i Nišville jazz festival, Sana Garić novim spotom najavljuje zimsku koncertnu turneju.

Turneja koji će biti održana u klubovima u Splitu 14.12. (Judino drvo), Sarajevu 13.12. (Jazzbina) i Beogradu 11.01. (KC Grad). Pored Sane (klavijature, vokal) u bendu sviraju Miki Ristić (bas) iz sastava Darkwood Dub i Tom Fedja Franklin (bubanj, perkusije) iz sastava Fish in Oil.

Publika će na koncertnoj turneji čuti pjesme s albuma „Svet za nas“, ali i zvuk s novog albuma. Bit će to savršen spoj žive i elektronske glazbe.