Najave novih izdanja
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

BennyBlanco Tainy SelenaGomez JBalvin photo01

Fantastična ekipa koju čine Benny Blanco, Tainy, Selena Gomez i J Balvin svoj nedavno predstavljeni hit-singl „I Can't Get Enough“ upotpunila je pratećim 'pidžama-party' videospotom, koji možete pogledati u nastavku.

Za režiju videa zaslužan je Jake Schreier, a video je u manje od 24 sata od objave prikupio više od 2 milijuna YouTube pregleda. Osim što je za potrebe snimanja napravljen jedan od najvećih kreveta ikad, četvorka je spot uspješno snimila u jednom kadru, što s obzirom na spontana spoticanja i padove po krevetu, video čini izuzetno simpatičnim. „Ne mogu vjerovati da smo video uspjeli snimiti u jednom kadru – bez obzira na moje padanje“, napisala je Selena Gomez na svom Instagramu

Benny Blanco i Tainy su s radom na pjesmi „I Can't Get Enough“ započeli krajem prošle godine, nakon čega su im se u tome pridružili planetarno popularni Selena Gomez i J Balvin. „Vrlo sam uzbuđen zbog ove pjesme! Svi smo od prve sekunde uživali u snimanju, a uvjeren sam da će i glazbeni fanovi diljem svijeta uživati u ovoj pjesmi“ izjavio je Tainy povodom objave novog singla, i nije pogriješio u toj procjeni – pjesma je već ostvarila više od 2 milijuna globalnih Spotify streamova, a u Hrvatskoj se nalazi na #11 Deezerove dnevne Top 100 liste najslušanijih pjesama!

„I Can't Get Enough“ prva je pjesma na kojoj je Blanco radio nakon objave debitantskog albuma „Friends Keep Secrets“ koji se smjestio na samom vrhu Billboardove Hot 100 ljestvice. Na albumu se našla i pjesma „Eastside“ na kojoj gostuju američki glazbenici Halsey i Khalid.

Iako je tek napunio trideset godina, Benny Blanco je zaslužan za neke od najvećih hitova današnjih pop zvijezda. Na popisu glazbenika s kojima je surađivao nalaze se i Rihanna („Diamonds“) i Katy Perry („Teenage Dream“). Dobitnik je brojnih nagrada i priznanja, među kojima se ističu četiri nagrade Grammy i BMI nagrada u kategoriji Kantautora godine.



Izvještaji



Mariza oduševila punu dvoranu Lisinskog


Sukhishvili u Lisinskom - II. dan


Poluintimni koncert velikog gospodina u maloj Šiški


Mimika Orchestra nastupio u ciklusu Chiaroscuro


Sukhishvili u Lisinskom - I. dan


Kawasaki 3P sirovo i jako zagrmili Tvornicom kulture


Nirvana tribute u VIB-u


Perpetuum Jazzile u Lisinskom


HC PUNK-erija u domu kulture zvanom Močvara


Judas Priest, Saxon i Uriah Heep u Beču


Galerija fotografija: Stare pizde + Prazna kutija


Galerija fotografija: Skotni vrag


Dalmatinsko jugo i akustična Vlatkova rapsodija


freekind. nastupile u Vintage Industrial Baru


Depeche Mode emotivno i snažno u Budimpešti


Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici