Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Hibrid 4 CLR Foto Samir Aganovic

Hibrid, etc. predstavljaju video spot za pjesmu "Ne mogu sa zaspim", koja je ujedno i druga najavna pjesma nadolazećeg albuma.

Nakon objaviljivanja svog prvog albuma Izgubljeni, Hibrid predstavlja svoj novi projekt u saradnji s gitaristom Adnanom Salihovićem, pod nazivom Hibrid, etc. Projekt je zamišljen kao spoj elektronske glazbe i različitih stilova, a ono što ga čini posebno interesantnim je kreativni doprinos mnogobrojnih glazbenika.
Hibrid, etc. u Sarajevu će se premijerno predstaviti u sklopu otvaranja glazbene konferencije BAM-C, koja će se održati 25. travnja u Brew Imperial Society.

Video spot je realiziran u produkciji etikete Podmornica / Submarine Vibes, a režiju, kameru i montažu potpisuje brazilski umjetnik Gui Castor, koji će u Galeriji Brodac, 18. 4. premijerno predstaviti i svoju izložbu fotografija, pod nazivom “Still Life Sarajevo”. Glavnu i jedinu ulogu u spotu igra studentica Akademije likovnih umjetnosti, Esma Hajrić, dok je za kostimografiju i šminku zaslužna Enida Delimustafić (Eye Contact).
Umjesto narativa, video spot se oslanja na apstraktnu formu koja vuče inspiraciju iz glazbe dok u isto vrijeme samoj glazbi daje vizualnu podlogu.