Najave novih izdanja
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

edo

Odlična atmosfera s prošlogodišnjeg koncertnog spektakla u Domu sportova povodom izlaska dugoočekivanog albuma Ede Maajke 'Put u plus', zabilježena je u spotu naslovne pjesme s albuma.

Dvosatni koncert uz podršku sjajnog benda (Yogi Lonich, Mario Rašić, Toni Starešinić, Mirsad Dalipi) i odabrane glazbene goste, bio je pravi glazbeni užitak tijekom kojeg je publika uživala u izvrsnim, energičnim izvedbama. Edo Maajka ovim je albumom potvrdio status vrhunskog tekstopisca, svakom pjesmom priča o godinama koje su prethodile Putu u plus, što je i vrlo koncizno opisao izjavom nakon koncerta: „Ubili smo brate, konačno sam se porodio!“

Pjesma 'Put u plus' govori o padovima i dizanjima, neodustajanju i nalaženju snage unatoč životnim šamarima koje smo svi nekad iskusili.

„'Put u plus' je naslovna pjesma s mog aktualnog albuma, s odličnim riffom i porukom. Tu govorim o svojoj dugogodišnjoj mantri, znalo mi se desit loših stvari u životu, pado sam dosta puta i taj pad je uvijek bio za neko veće moje dobro. Mislim da su padovi i loša iskustva tu samo u svrhu plusa, tj. svrha njihovog postojanja je uvijek dobro i plus. U toj školi smo svi svakodnevno. 'Ja padam samo zato da se sjetim da letim' jedna je od mojih boljih rima.“ – kaže Edo.

Do srži iskreni tekstovi, podrška vrhunskih glazbenika i gostovanja priznatih imena regionalne scene, 'Put u plus' definitivno izdvajaju na domaćem i regionalnom glazbenom tržištu, a Edi daje itekako zasluženo priznanje struke, kolega i naravno, njegove publike.

Koncert u Domu sportova kamerom su zabilježili Vjekoslav Palinić i Hrvoje Baudoin koji je editirao materijale i montirao spot 'Put u plus'.

Nakon svirkama ispunjenog ljeta, Edu slušamo i gledamo u petak 13.9. u sklopu ovogodišnjeg Rujanfesta na zagrebačkom Bundeku, a Noć vještica 31.10., u Vintrage Industrial Baru prigodno ćemo obilježiti svirkom povodom 18 godina od izlaska legendarnih 'Prikaza'.



Izvještaji



Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici


Večer u Tvornici kulture uz “The Quarantinos”


Riblja čorba u sportskoj dvorani Brežice


Ida Prester u Tvornici


CHUI u Vintage Industrialu


Dvostruko glazbeno slavlje


Taake supp. Nordjevel i Theotoxin - Crnometalni Dan očeva


Peperton Fest u Močvari najavio neke nove početke


Psytrance spektakl u Željezničaru


Ante Jeličić Quintet nastupio u Providurovoj Palači u Zadru


Večer fada u Hrvatskom domu u Splitu


Mašinko + nabod! i IDEM u Tvornici Kulture - trijumf punka


Pocket Palma i Jymenik nastupili u Tvornici Kulture


Galerija fotografija: Sjena & Zerc u Križevcima


Decapitated feat. Incantation, Nervosa, Kassogtha - nihilizam na najjače


J.R. August uz brojne goste proslavio 10 godina karijere