INmusic festival 2012

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

sixfeetunder

Chris Barnes i ekipa pojačana s Jack Owenom dolaze u Močvaru 16.4. u sklopu Easter in Hell turneje!

Chris Barnes i Allen West su se dogovorili da naprave side projekt nevezan s Obituaryjem i Cannibal Corpseom iz kojih su originalno dolazili. Six Feet Under je trebao biti side projekt, no dogodilo se totalno suprotno. Izbacili su album, skužili su da je odlično prihvaćen i nastavili dalje, te je s vremenom Chris Barnes izašao iz Cannibal Corpsea i samo se posvetio ovome. Ostalo je povijest. Nakon nebrojeno puno obrada i hrpetine koncerata koje su u svojoj 25 godišnjoj karijeri odradili, napokon su odlučili doći kod nas.

SHORT FUSE (SAD, melodic death metal)
Šest ljudi iz San Francisca koji obožavaju death metal. Iza njih stoje 4 full lenght albuma te 2 EP-a. Na ovoj turneji predstavljaju svoj zadnji album "Our Darkest Future". Napravili su nekoliko turneja po Europi, svirali su na hrpetini velikih festivala i bili predgrupa bendovima poput Cannibal Corpse, Dying Fetus, Job for a Cowboy, Mudvayne, Slipknot, Obituary, Slayer,...

CHILDRAIN (Španjolska, death metal/hardcore)
Tri albuma i EP iza, sviraju malo agresivniji death metal s elementima hardcorea. Prvi puta kod nas.

DEAD EYES ALWAYS DREAMING (D.E.A.D.) (SAD, hatecore)
Govore za sebe da su hatecore, a u stvari su tehnički brutalni death metal inspiriran bendovima poput Necrophagist, Carnifex, All ShalL Perish, The Black Dhalia Murder, Whitechapel itd. Prvi puta također kod nas, mrze svijet, vole distorziju.

MOROSE VITALITY (SAD, death metal)
Dva EP-a iza sebe, prvi puta u Europi, prvi puta kod nas!

Upad u pretprodaji: 120 KN, na dan događanja na blagajni kluba: 140 KN

Pretprodajna mjesta:
ZAGREB: Dirty Old Shop, Tratinska 18; OSIJEK: Randevu / Danđn bar, Šamačka 22; RIJEKA: Dallas Music Shop, Splitska 2; SPLIT: Klub Kocka, Ulica Slobode 28; VARAŽDIN: Black Dog Pub, Ivana Padovca 5.