×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 852
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Bilo je pola sata do ponoći kada je Hairy pustio Pad sistema i Mali je pogon dobio sve ruke u zrak. Nije niti čudno pošto se puštalo u klub od 22 i klimalo na ispravne rap klasike devedesetak minuta dok se General nije pojavio.

A dok si čekao da Woo dođe, mogao si u WC-u debatirati da li je bolja istočna ili zapadna strana te odgovoriti na pitanje „Imaš li šta za riješit`?“ Ako nisi imao, onda nazad na slušanje The Breaks, Ol' Dirty Bastard-a ili Ice Cube-a. Ili Kandžijinu Bazgu i Frenkijev Šampion na koje su ljudi dosta dobro reagirali nakon sat i pol puštanja žanrovskih hitova koje, više-manje, čuješ svaki put kad si na koncertu ulične poezije.

Pad sistema označio je početak, Woo je bacio par rizli u publiku, našalio se na račun Hairy-jevih igli za gramofon, objasnio da je Brka dobio kamenac, da ga mijenja Deyo i krenuo sa Zašto sada šutite?, pjesmom koja otvara Verbalni delikt. Sljedeće su bile Nikada neće biti bolje i Ne prepuštam se, pa kratki EPP gdje je General pozvao ljude u Borovo u Dubravi po nove tenisice, pa Ništa se ne mijenja s Ivanom Husar iz razglasa. Bankstere je riješio u dva pokušaja, a zatim odrokao aktualni singl - Repchugu, na koju se publika, predominantno muška i na granici devetnaeste i dvadesete godine, počela lagano i moshati. Ipak General nije zaboravio na djevojke u publici; par ženskih majica je odletjelo u publiku. Letjelo je još toga jer Woo je dijelio dok je Deyo, momak iz Vinkovaca, odrokao svoje dvije pjesme. Jedna je bila o Biljci, a drugoj nisam uhvatio temu, ali vrlo je vjerojatno na albumu koje ovaj MC daje besplatno. Kada se General odmorio, nastavio je sa Znam, pa Krv nije voda i MC to the fullest bez Nereda i El Da Sensei-a i onda Samo kod nas, što je i većina u publici čekala - da se počne kopati po kultu nedodirljivih Tram 11.

Što su mladići tražili, to su i dobili – Velikane, A vi svi i Kaj ima lima bez Targetovih versova iako je sam autor bio u publici. Ovaj put samo s jednim parom naočala.