MC
A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #

Data

Released Lipanj 2011
Format Albumi
Vrsta Gangsta rap / Underground Rap / Alternative Rap / Hardcore Rap
Dodano Ponedjeljak, 26 Rujan 2011
Žanr Rap
Length 1:16:13
Broj diskova 1
Edition date 2011
Država SAD
Etiketa Strange Music
Catalog Number 87, SMI-87
Edition details Datum objave: 7.6.2011.; Produkcija: Ben Cybulsky, David Sanders II, B.o.B., EmayDee, Jayson
Tags

Review

Tech N9ne jedan je od najuspješnijih nezavisnih MC-a na svijetu. Snima trake već nekih 25 godina, preko vlastite izdavačke kuće, prodao je sigurno preko milijun albuma u karijeri, a nikad nije prodao svoje podzemne gangsta principe. Kroz dva desetljeća, iza sebe ima suradnje sa raznim izvođačima s kojima se nije zdravo zajebavati, tipa Brother Lynch Hung, a sam Tech N9ne definitivno ne ostavlja slabašan dojam. Nećete ga naći kako pjevuši s 50 Centom ili kako sviri po autotuneu u disku sa Flo Ridaom.  

Ono što je u 2011. promijenilo igru za Tech N9nea u 2011. jest pozitivna prozivka od strane Lil Waynea – naveo je N9nea kao jednog od prvih MC-a s kojim bi htio surađivati čim izađe iz zatvora. To je stavilo Tech N9nea u mainstream, barem što se glazbenih vijesti tiče, dalo mu je određeni dozu viralnosti, stoga se ovaj album, All 6's and 7's, zapravo čekao, i to ne samo od strane dugogodišnjih N9neovih fanova, nego i novopečenih sljedbenika Hip Hopa, jer su za njega čuli od svog svježeg miljenika Weezyja. Wayne je u međuvremenu izašao iz bajbuka, i evo ga tu sa ostalim MC gostima. 

All 6's and 7's je megalodon od albuma koji broji 24 trake u maniri najprljavijih gangsta izdanja devedesetih. Tech je odradio balansiran pristup gostovanjima, tako da je jednak omjer novijih MC-a i poznatih imena – bez brige, tu su i godti kakve očekujete, tako da ovdje bengaju Lil Wayne, Snoop, Busta, T-Pain, Twista i Yelawolf. Čak su tu i Chino Moreno i Stephen Carpenter iz Deftonesa!

He's a Mental Giant prvi je oficijelni singl, na kojem se tech N9ne hvali svojim iskustvom i uspjesima, ali lirično dostavi materijal kojim dokazuje da posjeduje kvalitetu koja opravdava kurčenje. Worldwide Choppas jedna je od traka koje se posebno ističu i to upravo zbog pravičnog asortimana gostiju: Yelawolf, Twista, Busta Ryhmes. Mainstream mediji i hip hop magazini podjednako su isčekivali Fuck Food, na kojoj se pojavljuju Lil Wayne i T-Pain, uz mračnu podlogu Seven produkcije. Velikan Snoop Dogg je tu, na traci Pornographic. Kad dođete do te stvari, četrnaeste po redu, ostalo vam je ravno deset do kraja, od toga samo jedan skit. Ipak, ta brojčanost ne ostavlja dojam mehaničkog prežderavanja, jer se među popisom nađe i If I Could na kojoj se pojavljuju dvije petine (aktivnih) Deftonesa. 

Kao cjelina, All 6's and 7's ostavlja impresivan dojam. Debela repčuga, tvrdo sranje, dugo slušanje i klimanje glavom. Vjerojatno nećete mnogo puta poslušati ovaj album u cijelosti – osim kao soundtrack ugodno udimljenih večeri – ali sigurno ćete naći dovoljno favorita za plejlistu duljine EP-a. 

Vuk Oreb

Hits 2981

Posljednje predstavljeni jazz albumi

Posljednja 102

Izvještaji



freekind. nastupile u Vintage Industrial Baru


Depeche Mode emotivno i snažno u Budimpešti


Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici


Večer u Tvornici kulture uz “The Quarantinos”


Riblja čorba u sportskoj dvorani Brežice


Ida Prester u Tvornici


CHUI u Vintage Industrialu


Dvostruko glazbeno slavlje


Taake supp. Nordjevel i Theotoxin - Crnometalni Dan očeva


Peperton Fest u Močvari najavio neke nove početke


Psytrance spektakl u Željezničaru


Ante Jeličić Quintet nastupio u Providurovoj Palači u Zadru


Večer fada u Hrvatskom domu u Splitu


Mašinko + nabod! i IDEM u Tvornici Kulture - trijumf punka


Pocket Palma i Jymenik nastupili u Tvornici Kulture


Galerija fotografija: Sjena & Zerc u Križevcima