Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

raspored satnica ferragostoJučer smo objavili jednu brzu nagradnu igru za Ferragosto a danas imamo imena. Oni su Irena Marušić i Dario Biškup. Irena i Dario su dobili svako po dvije ulaznice. Dobitnicima i svima ostalima SoundGuardian želi dobar provod na Ferragosto festivalu!

Ferragosto JAM ugostit će više od 40 istaknutih imena domaće i regionalne scene. Festivalski line up predvode Hladno pivo, koji će u jednom danu izvesti čak dva nastupa (Old School i Greatest Hits), Tram 11, Darko Rundek, Let 3, PipsChips&VideoClips, TBF, Krankšvester, Jinx, Zdenka Kovačiček, Bolesna braća, Zabranjeno pušenje, Chui, Mašinko i mnogi drugi značajni predstavnici rocka, punka, elektronike, hip hopa i srodnih žanrova.

Uz raspored po danima, objavljena je i točna satnica festivala koji će u pogonu imati čak pet festivalskih pozornica smještenih oko samog jezera.
Oni koji nisu imali sreće u našoj nagradnoj igri karte još stignu nabaviti u pretprodaji festivalskih ulaznica po cijeni od 130 kuna za sve dane festivala i jednodnevnih po 100 kuna odvija se online putem Entrio sustava i na prodajnim mjestima:
Zagreb: Dirty Old Shop / RockMark
Osijek: Exit
Orahovica: Plavac / Blues
Rijeka: Dallas Music Shop
Virovitica: Štedna
Đakovo: Fontana
Slatina: Prijašin 2

Festivalski paketi sadrže festivalsku ulaznicu, torbu, majicu, ljuti umak, poklone sponzora i pokoje iznenađenje, a mogu se nabaviti po cijeni od 230 kuna u Dirty Old Shopu u Zagrebu. Cijena festivalske ulaznice na ulazu iznosit će 150 kuna. Ferragosto JAM organizira Dostava Zvuka.