Nagradne igre

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

rundek hoomstockNa festival u Humu na Sutli idu Patricia Herceg, Ilirijana Bobetko i Sonja Vičević. Dobitnice su svaka po dvije ulaznice. Poklon paket će poštom stići Moniki Alberti. Čestitamo! Hoomstock je tik uz slovensku granicu i rijeku Sutlu, samo 45 minuta vožnje udaljenom od Zagreba, malen je samo na papiru - line up koji je Humska udruga ove godine složila bez problema može parirati svakom većem festivalu.

Tamo će vas dočekati dosad najavljeni Urban & 4, Ogenj, Koala Voice, NLV, J.R. August i Antenat, a njima se od danas pridružuju tri nova imena.

Na sretni 13. Hoomstock dolazi jedan od najvećih umjetnika na našim prostorima, odnedavno praćen svojom Ekipom za najbolje provode – on je dakako Darko Rundek! U Ekipu je skupio odlične, provjerene glazbenike s kojima već dugo surađuje: Silvio Bočić, Roko Crnić, Mario Domazet, Miro Manojlović, Igor Pavlica i Ana Kovačić dopratit će Rundeka  u Hum. Dobitna kombinacija za plesanje bos na travi i najbolji festivalski provod!

Uz Darka Rundeka i Ekipu, svoj su dolazak potvrdili i hvaljeni beogradski kantautor Dukat i njegov Stray Dogg pa će tople ljetne večeri pod zvjezdanim nebom biti ispunjene i s malo romantike. Postoji jedna snažna veza između Dukata i zagrebačke publike, a ovoga će ljeta svoju priliku da stekne novog miljenika imati i humska festivalska publika. Njihov indie folk/americana izričaj nešto je što se voli na prvo slušanje.

Za one sitne noćne sate ipak je potrebno nešto glasnije - za to će se na Hoomstocku pobrinuti Debeli Precjenik! Ako itko zna kako izbaciti i posljednje atome energije, to su zasigurno Debeljaci. Na Hoomstock dolaze s 25 godina karijere na neumornim leđima, i to u godini kada slave 20 godina od objave svojeg prvog studijskog albuma. Razloga za slavlje do zore sasvim dovoljno!