Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

belan BLRFDrugi dan festivala Biggest Little Rock festivala, u petak 26.04., nastupit će NENO BELAN & FIUMENS sa pjesmama legendarnih ĐAVOLA, te MAČKE i SUNNYSIDERS. Neno Belan & Fiumensi priredit će na šestom izdanju Biggest Little Rock Festivala specijalni koncert posvećen pjesmama legendarne splitske grupe Đavoli.

Fiumensi će za potrebe ovakvog posebnog koncerta postati Đavoli iz osamdesetih, a zajedno s publikom otputovat će u glazbene vode šezdesetih. U dvosatnom nastupu publika će moći uživati u najvećim hitovima grupe Đavoli: Pričaj mi o ljubavi, Dugo toplo ljeto, Stojin na kantunu, Ja volim je, Bambina, Dok tebe ljubim, Nebo vraća osmjehe i mnogim drugim.

Odjeveni u crna odijela u stilu mode šezdesetih, koristeći originalne instrumente iz tog doba, odvest će publiku na specifično glazbeno putovanje, prepuno nježnih i sentimentalnih balada ali i čvrstih rokerski brzih ritmova koji će rasplesati publiku. U večeri posvećenoj jednoj od najvažnijih domaćih rock grupa u povijesti proći će se kroz sva četiri studijska albuma objavljena od 1986. do 1998. godine. Kada Neno Belan i Fiumensi izvode pjesme grupe Đavoli, kao što će biti 26.04. u Hard Placeu, pridružuje im se Jakša Kriletić – Jordes, jedan od naših najglasovitijih saksofonista, jer, kako sam Belan kaže «bez saxa nema Đavola». A i specijalne projekcije koje nas vode u prošlost stvaraju od ovog koncerta pravi muzičko-scenski događaj. Uz njih nastupit će band MAČKE iz Zagreba koji svoj rock'n'roll inspiriran šezdesetima sviraju još od ranih 80-tih (kad su i Đavoli svirali), a njihova "Crvena Kristina" još i danas ne silazi sa radio valova. Zasvirat će i Sunnysidersi predvođeni Hrepm (ex Daleka Obala) koji će nas provesti kroz svoj repertoar koji se dijelom naslanja i na bivši band. Ulaznice su u prodaji po cijeni od 80 kn u Hard Place-u, Rockmarku, Dirty Old Shopu i online na entrio hr. NE PROPUSTITE OVAJ EKSKLUZIVNI NASTUP!!!



SoundGuardian i Biggest Little Rock Festival vas nagrađuju ulaznicama. Požurite i javite se s osobnim podacima (ime i prezime, adresa) na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naznakom u predmetu "Neno Belan" ako želite na Đavole. Ako vam je draže Atomsko sklonište, procedura je skoro ista (samo u predmet stavite naznaku "Atomsko sklonište". Dobitnike objavljujemo u petak (26.4.) . Sretno!

Treći dan festivala, u subotu 27.04., nastupit će legendarni pulski hard rockeri ATOMSKO SKLONIŠTE! Uz njih zasvirat će zagrebački SIDE EFFECTS i MAGNAR.



ATOMSKO SKLONIŠTE ove godine slave 42-gu obljetnicu osnivanja, a predvođeni neumornim Brunom Langerom sviraju bolje nego ikada. Nezaboravni hitovi „Treba imat dušu“, „Pakleni vozači“; „Žuti kišobran“, „Pomorac sam majko“, „Bez kaputa“, „Djevojka s brojem 8“, „Johnny“ i mnogi drugi, koji su se davno upisali u pjesmaricu hrvatskog rocka, još i danas zvuče fenomenalno i otkivaju ih neki novi klinci. (Langer se voli našaliti kako ih sada slušaju već tri generacije. Djedovi, očevi i sinovi ili Bake, majke i kćeri.)  Neka nova generacija je saznala za njih kada su sa Općom Opasnosti obradili svoj stari hit Pakleni Vozači, a Bruno Langer potpomognut mladim snagama u Atomskom Skloništu svira više nego ikada i veliko nam je zadovoljstvo i čast da ovakav legendarni band nastupa na šestom izdanju Najvećeg Malog Rock Festivala u Hard Place-u. Uz njih će zasvirati SIDE EFFECTS predvođeni gitarskim virtuozom Ivanom MIhaljevićem, te mladi band MAGNAR u kojem vokalne dužnosti obavlja Noa Rupčić.

Ulaznice su u prodaji po 40 kn u Hard Place-u, Dirty Old Shopu, rockmarku i online na entrio hr.