Premijere

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

iZLETFotoLiliZaneta1

I ovog su se puta iZLETovci poigrali s animacijama i sci-fi motivima motivirani teorijama zavjera i bespućima svemira.  U tom kontekstu oboljeli su od paranoje i živčanih poremećaja pa su došli do zaključka kako će svemir uvijek biti beskonačan, a zavjere će uvijek ostati nepotpune. Kako bi popunili tu prazninu, sjetili su se svoje stare pjesme koja kaže: Za sreću je potrebna volja I zato, nemoj si lagati da život je drolja. Opusti se malo i gle, Osmijeh je bitan, za sve!

RequiemFotoNoaNikolic12

Nakon singla 'Poduzmi nešto' kojom je Requiem pjevao o svakodnevnim problemima i borbama prosječnog čovjeka u Hrvatskoj, sada nam donose novi singl malo lakše tematike. Pjesmu 'Ti me ne voliš' donose u duetu s Hanom Blažević, a govori o ljubavnom brodolomu - onakvog kakvog smo svi mi imali barem jednom u životu. Spot premijerno pogledajte u nastavku.

Vanja Misic

Emocijama, srcem i „Prstima“ Vanja Mišić ušla je na glazbenu scenu prošlog proljeća i svojim notama zasluženo ostala u ušima brojne publike i zauzela brojne glazbene top ljestvice! Svoj osobni pečat sada nam predstavlja i u svojem novom spotu i singlu „Leptiri i kornjače“ koji je baš poput nje – razigran, maštovit i bezbrižan. Leptiri i kornjače“ svojevrstan je izazov za mene kao autora.

Kim Verson

Kim Verson nastavlja objavljivati svoje autorske pjesme! Najnovija u nizu pjesama je ''Čista ljubav''.